Beşiktaş'ta Diaby'nin yerine flaş isim! Serie A'ya transfer çıkarması

Son dakika Beşiktaş haberleri | Önümüzdeki yıl teknik direktör Sergen Yalçın'ın raporu doğrultusunda kadro planlamasına başlayan Beşiktaş, önemli bir ismi gündemine aldı. Sezon başında Sporting Lizbon'dan Diaby'i kiralayan siyah-beyazlı ekip, yıldız ismin yerine Serie A'da forma giyen bir futbolcuyu gündemine aldı.

Giriş Tarihi 03 Ağustos 2020, 12:41 Güncelleme 03 Ağustos 2020, 12:41
Beşiktaş’ta Diaby’nin yerine flaş isim! Serie A’ya transfer çıkarması

İÇİNDEKİLER

Teknik Direktör Sergen Yalçın yönetiminde transfer çalışmalarına hız veren Beşiktaş, Diaby'in Sporting Lizbon'a dönecek olmasından dolayı bir kanat oyuncusu arıyor.

Fotomaç'ın İtalyan medyasından derlediği habere göre siyah beyazlı kulüp, aradığı ismi Çizme'de buldu. Buna göre Kartal'ın 1 numaralı hedefi Bologna'da forma giyen Skov Olsen.

BEŞİKTAŞ TEKLİF YAPACAKSA...
Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre son birkaç saatte Beşiktaş'ın oyuncuya olan ilgisi hayli çoğaldı ve siyah beyazlılar, gerek Olsen gerekse menajeriyle irtibatta bulunmaya başladı.

BOLOGNA TEK ŞARTLA MASAYA OTURACAK
Öte yandan geçtiğimiz yaz transfer sezonunda FC Nordsjaelland'dan 6 milyon euro bedelle Bologna'ya geçen oyuncu için kulübü, bu miktardan daha yüksek bir rakam talep edecek. Beşiktaş şu an için Bologna kulübüyle resmi olarak masaya oturmuş değil ve alternatif transfer seçeneklerine yönelecek.