Son dakika transfer haberi| Lille, Burak Yılmaz transferini resmen açıkladı

Son dakika gelişmesi... Fransa Ligue 1 ekiplerinden Lille, Beşiktaş'tan kadrosuna kattığı 35 yaşındaki Burak Yılmaz'ın transferini resmen açıkladı.Yusuf Yazıcı ve Zeki Çelik'in takımı Lille, Burak Yılmaz'ı sosyal medyadan paylaştığı bir video ile resmen duyurdu.

Giriş Tarihi 01 Ağustos 2020, 12:22 Güncelleme 01 Ağustos 2020, 12:44
Son dakika transfer haberi| Lille, Burak Yılmaz transferini resmen açıkladı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'la yolları ayrılan Burak Yılmaz'ın yeni takımı Lille, transferi resmen duyurdu. Beşiktaş'tan ayrılarak Lille ile anlaşan Burak, resmi imzayı atmak için Fransa'ya gitmişti.

''RADARLARIMIZDA BİR HAREKET GÖRÜLDÜ''

Önce Lille, resmi Twitter hesabı üzerinden Burak Yılmaz'ın bir golünü paylaşarak, ''Radarlarımızda bir hareket görüldü." ifadelerini kullandı.

Ardından forma giyen bir başka Milli yıldızımız Zeki Çelik'in 'O geliyor' videosu paylaşıldı.

Taraftarlarda heyecan yaratan bide videoların ardından Lille, Burak Yılmaz'ı kadrosuna kattığını resmen duyurdu.

İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Transferin açıklanmasının ardından Burak Yılmaz yeni takımıyla ilk antrenmanına çıktı.

Lille CEO'su Marc Ingla: "Burak Yılmaz gerçek bir '9 numara' ve gol yollarında çok etkili. Türkiye'de 4 büyük kulüpte oynamış bir efsane. Gerçek bir savaşçı ve yeteneklerini Fransa liginde de gösterecektir. Tecrübesiyle bize çok şeyler katacağını düşünüyorum." dedi.

BURAK NELER DEMİŞTİ?

Geçtiğimiz günlerde TRT Spor'da transferi hakkında açıklamalar yapan Burak Yılmaz, "Lille'den bana teklif geldi, yönetimimizle oturduk konuştuk ve birlikte karar aldık. Alacağım paradan çok fazla indirim yapabilirdim ancak yönetimim yine de kontratımı karşılayamıyordu" ifadelerini kullanmıştı.

Ayrılığın oldukça duygusal şekilde gerçekleştiğini belirten milli oyuncu, "Beşiktaş'a karşı hiçbir kırgınlığım yok hatta çok duygusal bir şekilde ayrıldık" demiş "Fikret Orman ve Ahmet Nur Çebi dönemlerinde uzun zaman para almadım ama bunun lafını hiçbir zaman yapmadım. Çok özel yabancı futbolcularla oynadım ve bu oyuncuların hiçbir zaman parayı sorun ettiklerini görmedim. Yabancı futbolcular parasını alamadığını gerekçe göstererek gidebiliyor fakat Türk futbolcular bunu yapmak istediğinde kadro dışı kalıyor" şeklinde konuşmuştu.