Trabzonspor kaptanı Jose Sosa, Alanya maçı öncesi iddialı konuştu! "Ailemiz için şehrimiz için kupayı istiyoruz"

Bu akşam Türkiye Kupası finalinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor zafere kilitlendi. Kaptan Jose Sosa basın toplantısında, “Şehrimiz, ailelerimiz, taraftarlarımız için oynayıp kupa sevincini taraftarlarımıza yaşatmak istiyoruz” diye konuştu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Temmuz 2020 Güncelleme 29 Temmuz 2020, 07:01
Trabzonspor kaptanı Jose Sosa, Alanya maçı öncesi iddialı konuştu! Ailemiz için şehrimiz için kupayı istiyoruz

İÇİNDEKİLER

Bu akşam Türkiye Kupası finalinde Aytemiz Alanyaspor ile karşılaşacak olan Trabzonspor zafere kilitlendi. Kaptan Jose Sosa basın toplantısında, "Şehrimiz, ailelerimiz, taraftarlarımız için oynayıp kupa sevincini taraftarlarımıza yaşatmak istiyoruz" diye konuştu.

AYRICALIKLI HİSSETMELİYİZ
Arjantinli
yıldız, "Odaklandığımız tek maç kupa ve kupayla bitirmek istiyoruz. Böyle finali oynadığımız için ayrıcalıklı hissetmeliyiz. Taraftarımız için oynayacağız" dedi.

FİNAL HEYECAN VERİCİ...
Teknik sorumlu Eddie Newton da iddialı mesajlar verdi. İngiliz hoca, "Finalde olmak heyecan verici. Umuyorum. İstediğimiz sonucu alıp kupayla döneceğiz" ifadesini kullandı.

RAKİBİMİZ GÜÇLÜ AMA...
Alanya'nın çok iyi bir takım olduğunu da söyleyen Newton, "Rakibimizin güçlü yönlerine karşı çalıştık. Ancak bizim de silahlarımız var. Kazanmak istiyoruz" dedi.