Martin Skrtel'den Fenerbahçe itirafı! "Fenerbahçe sözleşmemi uzatmadığında..."

Başakşehir formasıyla şampiyonluk yaşayan Martin Skrtel, yayıncı kuruluşa açıklamalarda bulundu. Skrtel açıklamasında "Fenerbahçe sözleşmemi uzatmadığında üzüldüm" ifadelerine yer verdi.

Giriş Tarihi 27 Temmuz 2020, 22:37 Güncelleme 27 Temmuz 2020, 22:44
Martin Skrtel’den Fenerbahçe itirafı! Fenerbahçe sözleşmemi uzatmadığında...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir ile şampiyonluğa ulaşan Martin Skrtel, beIN Sports'ta geçen sezon sonunda Fenerbahçe'den ayrılmasının nedeni ile ilgili konuştu.

"FENERBAHÇE SÖZLEŞMEMİ UZATMADIĞINDA ÜZÜLDÜM"
Slovak oyuncu, "Fenerbahçe sözleşmemi uzatmadığında üzüldüm. 3 yıl orada forma giymiştim, İstanbul'a alışmıştım, ailem alışmıştı. 2-3 ay Fenerbahçe ile görüştüm. Bir takım kontratlar üzerinde görüştük, onların ve benim farklı fikirlerim vardı, anlaşmaya varamadık. Bir nedenden, kontratımı uzatmama kararı aldılar. Sadece ben değil, birkaç başka oyuncunun da sözleşmesini uzatmadılar." dedi.

"HAYATTA HER ŞEYİN BİR SEBEBİ VARDIR"
Fenerbahçe'den ayrılmasının şampiyonluk yaşamasını da sağladığını kaydeden tecrübeli isim, "Hayattaki her şeyin bir sebebi vardır, bu karar önce İtalya'ya gitmemin kapısını açtı, sonra da Başakşehir'e galip şampiyonluk yaşamamın kapısını açtı." ifadelerini kullandı.