Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı | Çaykur Rizespor Stjepan Tomas ile anlaştı

Süper Lig’de son iki haftaya girilirken, Kasımpaşa’ya 2-0 mağlup olan Çaykur Rizespor’da teknik direktör Ünal Karaman görevinden istifa etmişti. Son dakika haberine göre; Ünal Karaman ile yollarını ayıran Çaykur Rizespor, teknik direktörlük koltuğu için Stjepan Tomas ile anlaşma sağladı. Resmi açıklamanın kısa süre içerisinde yapılması ve Karadeniz ekibinin son iki maçında Hırvat spor adamının yer alması bekleniyor.

Giriş Tarihi 15 Temmuz 2020, 13:21 Güncelleme 15 Temmuz 2020, 14:10
Ünal Karaman ile yollar ayrılmıştı | Çaykur Rizespor Stjepan Tomas ile anlaştı

İÇİNDEKİLER

Çaykur Rizespor'da teknik direktör Ünal Karaman ile yolların ayrılmasının ardından hemen harekete geçen yönetim, daha önce Okan Buruk'un yardımcılığını yapan Stjepan Tomas'ı Rize'ye davet etti ve anlaşma sağlandı.

GELECEK SEZON GÖREVE BAŞLAYABİLECEK

Hırvat çalıştırıcı, bu sezon Medipol Başakşehir'de yardımcı antrenörlük ve Fraport TAV Antalyaspor'da teknik direktörlük yaptığı için Türkiye Futbol Federasyonu kurallarına göre, Süper Lig'de 3'üncü bir takım çalıştıramıyor.

Bu nedenle Tomas, gelecek sezon takımın başında sahaya çıkabilecek. Yeşil mavililer, Süper Lig'in 33 ve 34'üncü haftalarında Rizeli teknik direktör Mehmet Ali Karaca ve yardımcı antrenörler yönetiminde maçlara çıkacak.

Rizespor'da teknik direktör Okan Buruk döneminde yardımcı antrenörlük yapan Stjepan Tomas'ın, yeşil mavili ekipteki birçok transferde de etkisi olmuştu.