Beşiktaş'ta tüm hesaplar 65 puan için

Beşiktaş Teknik Direktörü, “Tüm hesaplar 65 puan için. 5’te 5 yaparsak hedefimiz daha da büyür” dedi. İşte Takvim Gazetesi’nin 6 Temmuz tarihli spor sayfalarından derlediğimiz Beşiktaş haberleri…

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Temmuz 2020 Güncelleme 06 Temmuz 2020, 07:00
Beşiktaş’ta tüm hesaplar 65 puan için

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Teknik Direktörü Sergen Yalçın, son 5 maçı kazandıkları takdirde hedeflerinin daha da büyüyebileceğini söyledi. Başarılı hoca, "Tüm hesaplar ligi 65 puanla bitirmek için. Bundan sonra sezon sonunda farklı bir tablo karşımıza çıkabilir" dedi. Kayserispor'un 5 maçlık seride ilk halka olduğuna dikkat çeken Yalçın, "Özellikle 1 hafta içinde oynayacağımız Kayseri, Kasımpaşa ve Yeni Malatyaspor maçlarını kayıpsız geçmemiz şart" dedi.

ALANYA'DAN BEŞİKTAŞ'A N'SAKALA TEPKİSİ
ALANYASPOR, sezon son sözleşmeleri sona erecek olan N'Sakala'nın Beşiktaş'ın devreye girmesi ile yeni kontrat teklifine olumsuz yanıt verdiğini açıkladı. Alanya, Beşiktaş'ın usulsüz davrandığını savundu.

DUSCO TOSİC'E BIÇAKLI TEHDİT
Beşiktaş'ın eski oyuncusu Tosic'e Belgrad'da bir grubun bıçakla saldırdığı ancak Tosic'e birşey olmadığı öğrenildi.

KARTAL 3'TE 3 İÇİN ÇIKIYOR
LİGDE son 2 maçını kazanan Beşiktaş bugün kritik bölgede bulunan Kayserispor'un konuğu oluyor. Kartal'da Adem, Umut ve Boyd, Kayserispor'da ise Mensah forma giyemeyecek.