Yiğido’ya Kayseri darbesi

Sivasspor, Trabzonspor’un 2 puan kaybettiği, Medipol Başakşehir ile Galatasaray’ın karşılaştığı haftada Kayseri’ye Hasan ve Mensah’ın golleriyle yenildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 29 Haziran 2020 Güncelleme 29 Haziran 2020, 07:06
Yiğido’ya Kayseri darbesi

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'de zirve yarışının en iddialı takımlarından biri olan Sivasspor evinde Kayserispor'a 2-0 yenilerek büyük fırsat tepti... Ev sahibi ekip 10. dakikada penaltı kazandı. Ancak Mert Hakan Yandaş penaltıyı üstten auta gönderdi. 44. dakikada Mensah mutlak bir pozisyonu kullanamadı. 45+3. dakikada Kayserispor öne geçti. Hasan Hüseyin Acar'ın ceza yayı hafif sağ çaprazından vuruşu kaleci Samassa'nın müdahalesine rağmen filelerle buluştu: 0-1. 54. dakikada Ziya Erdal'ın ceza yayı içinden vuruşunda, kaleci Lung topu son anda kornere çeldi. 82. dakikada Kayserispor penaltı kazandı. Penaltı atışını kullanan Mensah, topu filelere göndererek skoru 2-0'a getirdi. 90+3. dakikada Erdoğan'ın vuruşunu kaleci Lung kornere çeldi ve maç 2-0 sona erdi.

MERT HAKAN PENALTI KAÇIRDI
Yeni sezon için Fenerbahçe ile anlaşan Mert Hakan Yandaş günün kader adamlarından biri oldu. Yıldız futbolcu ilk yarıda penaltı vuruşunu dışarıya attı.