FB TS maç özeti izle: Fenerbahçe-Trabzonspor Türkiye Kupası yarı final maçında kim kazandı?

Fenerbahçe, Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanşında bugün sahasında Trabzonspor ile karşı karşıya geldi. Karşılaşma Ülker Stadı'nda oynandı ve saat 20.45'te başlayan karşılaşmayı hakem Cüneyt Çakır yönetti. ATV ekranlarında canlı olarak yayınlanan karşılaşmayı canlı olarak takip edemeyen izleyiciler Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle seçeneği hakkında araştırma yapıyor. FB TS maç özeti izle seçeneği aşağıda yer alıyor.

Giriş Tarihi 16 Haziran 2020, 20:30 Güncelleme 16 Haziran 2020, 23:40
FB TS maç özeti izle: Fenerbahçe-Trabzonspor Türkiye Kupası yarı final maçında kim kazandı?

İÇİNDEKİLER

FB TS maç özeti izle seçeneği bugün spor severler tarafından yoğun olarak araştırılıyor. Fenerbahçe ve Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında Trabzonspor ile finale çıkmak için karşı karşıya geldi. İki ekip arasında Trabzon'da oynanan ilk maçı ev sahibi ekip 2-1 kazanmıştı. Maçı canlı olarak takip edemeyen izleyiciler ise Fenerbahçe Trabzonspor maç özeti izle seçeneğini araştırıyor. İşte karşılaşmanın golleri ve özeti

FENERBAHÇE - TRABZONSPOR ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇ ÖZETİ

TRABZONSPOR İLK FİNALİST

Fenerbahçe ile Trabzonspor Ziraat Türkiye Kupası yarı final rövanş maçında İstanbul'da karşı karşıya geldi. İlk maçta evinde rakibini 2-1 yenen bordo mavililer Kadıköy'deki mücadeleden de 3-1'lik skorla galip ayrıldı ve Türkiye Kupası'nda finale yükseldi.

TRABZONSPOR'UN 3. GOLÜ

TRABZONSPOR'UN 2. GOLÜ

FENERBAHÇE'NİN 1. GOLÜ

İLK 11'LER

FENERBAHÇE: Altay, Dirar, Serdar, Falette, Hasan Ali, Gustavo, Tolga, Zajc, Deniz Türüç, Rodrigues, Muriqi

TRABZONSPOR: Uğurcan, Pereira, Hosseini, Campi, Novak, Abdulkadir Parmak, Ndiaye, Abdülkadir Ömür, Nwakaeme, Ekuban, Sörloth

Eşleşmenin ilk ayağında Trabzonspor, evinde 2-1 kazandı. Fenerbahçe, 2 ve üstündeki farklı galibiyetler ile 1-0'lık sonuç halinde tur atlayan taraf olacak. Trabzonspor ise her türlü beraberlik ve galibiyet halinde adını finale yazdıracak. Mücadelenin 2-1 sarı-lacivertlilerin lehine tamamlanması durumunda ise uzatma bölümleri oynanacak.

Tur atlayan taraf, Antalyaspor - Alanyaspor eşleşmesinin galibi ile finalde kupa için karşılaşacak.

MURİC 11'E

Fenerbahçe'de sakatlığını atlatan Vedat Muric, Trabzonspor karşısında ilk 11'de forma giyecek. Muric, hafif sakatlığı dolayısıyla Süper Lig'deki Hes Kablo Kayserispor maçında ilk 11'de yer almamıştı. Tecrübeli santrfor, Hes Kablo Kayserispor karşısında 65. dakikada oyuna dahil olmuştu.

HASAN ALİ KALDIRIM DÖNÜYOR

Fenerbahçe'de tecrübeli sol beki Hasan Ali Kaldırım, Trabzonspor maçıyla sahalara dönecek. Tecrübeli futbolcu, sarı kart cezası sebebiyle Hes Kablo Kayserispor'a karşı forma giyememişti.

FENERBAHÇE'DE 2 EKSİK

Fenerbahçe, Trabzonspor karşısına 2 futbolcusundan yoksun çıkacak. Sarı-lacivertlilerde, Süper Lig'de oynanan Hes Kablo Kayserispor maçında kırmızı kart gören Ozan Tufan cezası nedeniyle forma giyemeyecek.

Ozan'ın yanı sıra uzun süredir sakatlığı bulunan Max Kruse de Trabzonspor karşısında mücadele edemeyecek.