Max Kruse krizi! Odasında nargile içti, Fenebahçe'yi FIFA'ya şikayet etti

Riva kampında yangın alarmı çaldı. Kruse'nin odasında nargile içtiği ortaya çıktı. Parası gecikince de F.Bahçe'yi FIFA'ya şikayet etti . Yönetim yolları ayırma kararı aldı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 15 Haziran 2020 Güncelleme 15 Haziran 2020, 07:06
Max Kruse krizi! Odasında nargile içti, Fenebahçe’yi FIFA’ya şikayet etti

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de ayak bileğindeki sakatlık nedeniyle yaklaşık 3 aydır takımdan ayrı olan ve bir türlü iyileşmeyen Alman oyuncu Max Kruse yaptıkları ve vurdumduymazlıklarıyla Sarı- Lacivertli yönetimi çileden çıkardı. Bardak taşınca da Fenerbahçe yönetimi Max Kruse ile yolları ayırma kararı aldı!

RİVA'DA YANGIN DEĞİL NARGİLE
İlk olay Riva kampında patlak verdi. Riva'da bir anda yangın alarmı çalmaya başladı. Alarmın sebebinin yangın değil, Alman futbolcunun nargilesinden çıkan duman olduğu ortaya çıktı.

FIFA'YA DA ŞİKAYET ETTİ
Aynı Kruse, tüm takımlar salgın nedeniyle maddi zorluk yaşarken parası zamanında yatmadığı için F.Bahçe'yi FIFA'ya şikayet etti. Bu durum Başkan Koç ve yönetimi adeta çileden çıkardı.



KRUSE'YE KAPI GÖSTERİLECEK
Kruse İle devam etmeme kararı alan Fenerbahçe, Alman futbolcuyu en uygun şartlarda satışını yapmayı hedefliyor. Max Kruse'nin ligin kalan bölümünde de forma giymeme ihtimali yüksek.

İNDİRİME DE YANAŞMIYORDU
Max Kruse bir süredir kendisine ülkesi Almanya'da takım arıyordu. Alman futbolcunun maaşında indirime de sıcak bakmadığı ifade ediliyordu. İndirime de yanaşmıyordu Kupa için start ver