Fenerbahçe, Kayserispor karşısında son dakikalarda güldü | MS: Fenerbahçe 2-1 Kayserispor

Koronavirüs salgını nedeniyle yaklaşık 3 ay ara verilen Süper Lig'in 27. haftasında Fenerbahçe sahasında Hes Kablo Kayserispor'u son dakikalarda Vedat Muriç ve Luis Gustavo'nun attığı gollerle 2-1 mağlup etti.

Giriş Tarihi 12 Haziran 2020, 19:49 Güncelleme 12 Haziran 2020, 23:13
Fenerbahçe, Kayserispor karşısında son dakikalarda güldü | MS: Fenerbahçe 2-1 Kayserispor

İÇİNDEKİLER

Süper Lig 27. hafta maçında Fenerbahçe, 1-0 geriye düşüp 10 kişi kaldığı mücadelede Kayserispor'u 2-1 mağlup etmeyi başardı.

Fenerbahçe Ülker Stadı'nda oynana karşılaşmada sarı lacivertlilere galibiyeti getiren goller Vedat Muriqi ve Gustavo'dan geldi. Kayserispor'un tek sayısını Mensah kaydetti.

OZAN 13. DAKİKADA KIZARDI!
Mücadelede Fenerbahçe, 13. dakikada Ozan Tufan'ın gördüğü kırmızı kart sonrası 10 kişi kaldı. Sarı lacivertli ekipte kırmızı kart gören Ozan Tufan Trabzonspor ile oynanacak kupa maçında forma giyemeyecek.

MENSAH'TAN MÜTHİŞ FRİKİK
Mensah'ın 59'daki müthiş frikiği ile Kayserispor 1-0 öne geçerken Fenerbahçe, bu gole 88'de Vedat Muriqi'nin penaltısıyla karşılık verdi. Golün anonsu yapılırken 89'da sahneye Luiz Gustavo çıktı. Brezilyalı yıldız şık bir vuruşla topu ağlara gönderdi.



İLK 11'LER

Fenerbahçe: Altay, Deniz, Falatte, Serdar, Dirar, Gustavo, Ozan, Mehmet, Rodrigues, Ferdi, Mevlüt.

Kayserispor: Lung, Kvrzic, Sapunaru, Diego, Emre, Djedje, Rienstra, Mesanovic, Mensah, Hasan Hüseyin, Kravet

Fenerbahçe'nin başına 8 maçlığına getirilen Tahir Karapınar, bu maçta Mehmet Ekici, Ferdi Kadıoğlu ve Mevlüt Erdinç gibi isimlere yer verdi.