Fenerbahçe'de yeniden Gustavo Gomez sesleri! Bu kez bonservisi elinde...

Stoper arayışını sürdüren Kanarya daha önce 2-3 kez listesine giren Gustavo Gomez’e yeniden talip oldu. Tecrübeli oyuncunun Palmeiras ile sözleşmesinin bitecek olması işleri kolaylaştıracak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 11 Haziran 2020 Güncelleme 11 Haziran 2020, 07:00
Fenerbahçe’de yeniden Gustavo Gomez sesleri! Bu kez bonservisi elinde...

İÇİNDEKİLER




Son iki sezonda savunmada yaşanan sıkıntıların bedelini ağır ödeyen Fenerbahçe defansı güçlendirmek için kolları sıvamış durumda. Kaliteli iki stoperle kadrosunu takviye etmek isteyen Sarı- Lacivertliler'in gündemine tanıdık bir isim girdi.



DAHA ÖNCE OLMAMIŞTI
Alınan bilgilere göre yönetim Palmeiras formasını giyen Gustavo Gomez'le yeniden ilgileniyor. Paraguaylı futbolcu daha önce 2-3 kez gündeme gelmiş ancak transfer gerçekleşmemişti.


6 AYLIK İMZA ATMIŞTI
Ocak ayında Palmeiras'a 6 aylık imza atan Gustavo Gomez'in sözleşmesinin bitecek olması işleri kolaylaştıracak. Yönetim 27 yaşındaki savunmacının menajeriyle temas sağlamış durumda.

SERT VE ÇOK MÜCADELECİ
Paraguay Milli Takımı'nın kaptanlığını yapan yıldız futbolcu sert ve mücadeleci oyunu ile tanınıyor. Gustavo Gomez daha önce İtalya'da Milan ve Arjantin'de Lanus formalarını da giydi.


ESKİ FORMUNA GERİ DÖNDÜ
Palmeiras formasıyla eski formuna geri dönen Gustavo Gomez 32 resmi maçta forma giydi. 4 de gol atmayı başaran Paraguaylı stoper takımının en istikrarlı isimlerinden birisi oldu.