Son dakika haberi | Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüs testi sonucu belli oldu

Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin koronavirüse yakalandığı haberi tüm spor camiasını üzmüştü. Tedavi için hastaneye alınan Ahmet Nur Çebi'den haber var... Son yapılan açıklamaya göre Çebi'nin yeni yapılan test sonucu negatif geldi.

Giriş Tarihi 22 Mayıs 2020, 10:28 Güncelleme 22 Mayıs 2020, 10:54
Son dakika haberi | Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi’nin koronavirüs testi sonucu belli oldu

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 12 Haziran'da başlayacağının açıklanması üzerine futbol kulüpleri; futbolcu, teknik heyet ve personelini koronavirüs testinden geçirmeye başlamıştı.

İlk yapılan testler sonucunda pozitif vaka sayısının 10 olduğu açıklanmıştı. Siyah-beyazlı kulüp, bu açıklamanın ardından Başkan Ahmet Nur Çebi'nin de koronavirüse yakalandığını belirtmişti.

SON YAPILAN TEST NEGATİF

Aspor'un haberine göre; daha önce yeni tip corona virüsü (Covid-19) testi pozitif çıkan Beşiktaş Başkanı Ahmet Nur Çebi'nin son testi negatif çıktı.

ÇEBİ'YE DESTEK MESAJLARI YAĞMIŞTI

Hatırlanacağı gibi Ahmet Nur Çebi'ye camia içinden birçok ismin yanı sıra Süper Lig'deki birçok kulüpten de destek yağmıştı.

BEŞİKTAŞ'TA POZİTİF VAKA KALMADI

Öte yandan siyah-beyazlılarda kulüp doktoru tarafından geçtiğimiz günlerde yapılan bir açıklama ile tesislerde rastlanan pozitif vakaların tümünün de negatife döndüğü belirtilmişti.