Fenerbahçe'de beklenmeyen ayrılık! Fransız basını yazdı

Koronavirüs salgını nedeniyle basketbolda sezonun tamamlandığının açıklanmasının ardından, Fenerbahçe'nin bu branşta küçülmeye gideceği iddia edildi. Fransız basını Nando de Colo'nun sarı-lacivertli takımdan ayrılabileceğini duyurdu.

Giriş Tarihi 20 Mayıs 2020, 14:00 Güncelleme 20 Mayıs 2020, 14:02
Fenerbahçe’de beklenmeyen ayrılık! Fransız basını yazdı

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe'de yaprak dökümü başlıyor... Koronavirüs nedeniyle Basketbol Ligi tescil edilirken, takımlar da uğradığı mali zararı en aza indirmek için çalışmalarını yürütüyor.

Bu bağlamda şampiyonluğun en büyük adaylarından biri olan Fenerbahçe de, bütçesinde daralmaya gideceğinin sinyallerini vermişti.

Fotomaç'ın Fransız basınından derlediği haberde, geçtiğimiz sezon Fenerbahçe'nin büyük umutlarla transfer ettiği Nando de Colo'nun, sarı lacivertli takımdan ayrılabileceğini ifade etti.

BÜTÇE AZALIRSA...
Haberin detaylarında yer verilen bilgilere göre Fenerbahçe, bütçesini daratmaya gitmesi halinde, oyuncularıyla yıllık ücret konusunda yeniden anlaşmak için teklif götürecek.

Bu teklifin Nando de Colo tarafından kabul edilmeyeceği aktarılırken, iki tarafın uzlaşamaması halinde ayrılığın kaçınılmaz olduğu belirtildi.