Sinan Bolat, Royal Antwerp ile sözleşmesini feshetti | Adı Beşiktaş ile anılıyordu

Loris Karius ile yollarını ayıran Beşiktaş'la adı sık sık anılmaya başlayan Milli kaleci Sinan Bolat cephesinde sıcak gelişme. Belçika'nın Royal Antwerp kulübü, Milli kaleci Sinan Bolat ile yolların ayrıldığını açıkladı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 08 Mayıs 2020, 09:21 Güncelleme 08 Mayıs 2020, 09:21
Sinan Bolat, Royal Antwerp ile sözleşmesini feshetti | Adı Beşiktaş ile anılıyordu

İÇİNDEKİLER

Milliyet'in haberine göre; Belçika'nın Royal Antwerp kulübü, Milli kaleci Sinan Bolat ile yolların ayrıldığını açıkladı. Kulüpten yapılan açıklamada 3 yıllık Antwerp macerasının ardından Milli kaleci ile sözleşmenin fesh edildiği belirtildi. Sinan Bolat'a emekleri sebebiyle de teşekkür mesajı yayınlandı.

Belçika ekibi Royal Antwerp formasını bu sezon 36 maçta koruyan Sinan Bolat Belçika Kupası maçında 1 de asist yapmıştı. 31 yaşındaki Sinan Bolat'ın adı bir süredir Süper Lig ekipleriyle de anılıyordu. Bolat Süper Lig'de daha önce Galatasaray ve Kayserispor formaları da giymişti.

3 sezondur Antwerp forması giyen Sinan Bolat takımında 1. kaleci konumundaydı. Sinan Bolat, ekonomik anlamda zor günlerden geçen Beşiktaş'ı, ekonomik koşullar nedeniyle cezbediyor.