Devler Vedat Muriç için sıraya girdi! Tottenham, Napoli ve Lazio onu istiyor...

Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, “Tottenham, Muriç için ısrarcı ve Fenerbahçe’nin istediği rakamı ödemeye hazır” dedi. Ademi, golcü oyuncuya İtalya’dan da ciddi teklifler olduğunu söyledi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 08 Mayıs 2020 Güncelleme 08 Mayıs 2020, 07:02
Devler Vedat Muriç için sıraya girdi! Tottenham, Napoli ve Lazio onu istiyor...

İÇİNDEKİLER




Fenerbahçeli
Vedat Muriç için Avrupa'nın devleri sıraya girdi…. Kosova Futbol Federasyonu Başkanı Agim Ademi, Tottenham'ın 26 yaşındaki golcü için ısrarcı olduğunu söyledi. "Tottenham, Fenerbahçe'nin istediği parayı vermeye hazır. İtalya'dan da ciddi talipleri var" dedi.


FENER 20 MİLYON EURO İSTİYOR
Tottenham'ın transferinde kararlı olduğu Kosovalı golcü için F.Bahçe 20 milyon Euro istiyor. Ademi'ye göre bu parayı ödemeye hazır olan Tottenham sezon sonu Fener'in kapısını çalacak.


İTALYAN DEVLERİ DE PEŞİNDE
Vedat Muriç'in İtalya'daki taliplerinin ise Napoli ve Lazio olduğu biliniyor. Her iki kulübün de Kosovalı forvet için ısrarcı olduğu ve kesenin ağzını açmayı planladığı konuşuluyor.


FİYATI DAHA DA ARTABİLİR
Tottenham'ın 20 milyon Euro ödemeye hazır olduğu Muriç için Napoli ve Lazio'nun da devreye girmesi ile Kosovalı forvetin bonservisi artabilir. Fener, transferden daha kârlı çıkabilir.


28 MAÇTA 15 GOL ATTI
Muriç bu sezon Fenerbahçe ile çıktığı 28 maçta 15 gol kaydetti. 6 da asist yaptı.