Ankaragücü’nde corona şoku

Başkent ekibi, bir futbolcusunda coronavirüse rastlandığını açkıladı. Bu ismin Senegalli orta saha oyuncusu Ricardo Faty olduğu aktarıldı. Yaşanan bu gelişme tüm takım üzerinde şok etkisi yarattı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 06 Mayıs 2020 Güncelleme 06 Mayıs 2020, 07:07
Ankaragücü’nde corona şoku

İÇİNDEKİLER

Yeniden çalışmalarına başlamak için önceki gün futbolculara ve personele coronavirüs testi yapılan Ankaragücü'nde büyük şok… Başkent ekibi dün, yapılan testler neticesinde bir futbolcusunda coronavirüse rastlandığını ve oyuncunun hastaneye yatırıldığını açıkladı. Kulüp, futbolcunun ismini açıklamazken DHA, coronavirüse yakalanan oyuncunun Senegalli Ricardo Faty olduğunu duyurdu. Antrenmanlara bugün yeniden başlaması planlanan Ankaragücü'nde futbolcuların büyük bir panik yaşadığı öğrenildi. Futbolcuların büyük bir kısmının tesislere gitmek istememesi üzerine başkent ekibinde antrenmanlar 11 Mayıs'a kadar ertelendi. Takımın yeni bir coronavirüs testinden geçeceği kaydedildi.

SAĞLIK DURUMU İYİ
Ankaragücü'nde coronavirüse rastlanan isim olan Faty'nin genel sağlık durumunun iyi olduğu belirtildi.

KARARA SAYGILIYIZ
Ankaragücü Başkanı Fatih Mert, kulüp olarak maçların oynanmasına soğuk baktıklarını söyledi. Mert, "Bu konudaki her karara saygılıyız" dedi.