Galatasaray'a corona freni! Bonaventura transferinin perde arkasında yaşananları TAKVİM ortaya çıkardı

Yönetim Milan’la sözleşmesi bitecek olan Bonaventura’nın menajeriyle Ocak ayında görüştü. Mart ayında İtalya'da yapılması planlanan zirve, coronovirüs kabusu nedeniyle iptal edildi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Nisan 2020 Güncelleme 01 Nisan 2020, 07:13
Galatasaray’a corona freni! Bonaventura transferinin perde arkasında yaşananları TAKVİM ortaya çıkardı

İÇİNDEKİLER



Yeni
sezonun transfer planlamasına Ocak ayında resmen start veren Galatasaray'la ilgili flaş gelişmeyi TAKVİM ortaya çıkardı… Öncelikle sezon sonu sözleşmesi bitecek isimleri gündemine alan Sarı-Kırmızılılar'ın Milan'lı Giacomo Bonaventura'nın menajeriyle temasa geçtiği öğrenildi. Yapılan telefon görüşmesinin ardından tarafların Mart ayında Milano'da bir araya gelmek üzere randevulaştığı belirlendi.


MAYIS'TA İSTANBUL'A GELECEKTİ!
Ancak Avrupa'da başta İtalya olmak üzere tüm dünyayı etkisi altına alan coronavirüs kabusu nedeniyle bu kritik görüşme gerçekleştirilemedi. Alınan bilgilere göre bu zirve yapılsaydı ve olumlu geçseydi Bonaventura'nın menajeri Mayıs ayı başında İstanbul'a gelecekti.


YENİ BİR HAMLE YAPILACAK...
Galatasaray yönetimi her şeyin normale dönmesinin ardından transfer için yeni bir hamle yapacak. Orta alanın ortasında görev yapan Bonaventura ile Avrupa'nın birçok önemli kulübünün ilgilendiği de ifade ediliyor. 30 yaşındaki futbolcu 13 kez İtalya formasını terletti.


Milan formasıyla bu sezon Serie A'da 17 maça çıkan Giacomo Bonaventura 2 gol attı. İtalyan yıldız 8 ve 10 numara pozisyonlarında oynuyor.