Fenerbahçe'de koronavirüs ayrılığı! Hepsi gidecek

Koronavirüs salgınının ekonomik etkilerini azaltmak isteyen kulüpler futbolculardan indirim talep ediyor. Barcelona, Juventus gibi takımlarda forma giyen isimlerin maaşlarında indirime gitmeyi kabul etmelerinin ardından Süper Lig ekipleri de bu yola başvurdu. Futbolcularından fedakarlık isteyen Fenerbahçe'de indirime yanaşmayan isimlerin gönderileceği öğrenildi.

Giriş Tarihi 01 Nisan 2020, 13:19 Güncelleme 01 Nisan 2020, 13:19
Fenerbahçe’de koronavirüs ayrılığı! Hepsi gidecek

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe aylık olarak oyuncularına 5 milyon Euro tutarında ödeme yapmak zorunda. Bu rakam ise haziran ayına kadar 20 milyon Euro'yu buluyor.

Yeni Asır'ın haberine göre, Finansal Fair-Play gereği bütçesini daha da daraltmak zorunda kalan yönetim futbolculardan ücretlerinde indirim istedi.

Fenerbahçe'de artık Euro ve dolarlı sözleşmeler de tarihe karışacak. Futbolda ve diğer amatör branşlarda altyapıya ağırlık verilecek. Hedef oyuncu ihraç eden bir kulüp olmak.

İNDİRİM YAPMAYAN GİDECEK
Vedat Muric, Max Kruse, Garry Rodrigues ve Jailson'dan fedakarlık isteyen yönetimin sezon sonunda sözleşmesi bitecek oyuncularla anlaşmayacakları, anlaşmaları süren oyunculardan da indirim yapmayanlarla vedalaşacağı öğrenildi.