Son dakika spor haberleri | Adı Beşiktaş'la anılıyordu! İlk kez konuştu

Türkiye'de Kasımpaşa forması giyen ve Premier Lig ekibi Aston Villa'ya transfer olan Mısırlı yıldız Trezeguet, Beşiktaş ile ilgili transfer söylentilerine yanıt verdi. Aston Villa'da mutlu olduğunu aktaran Mısırlı yıldız, sözleşme bitimine kadar İngiltere'de kalacağını ifade etti.

Giriş Tarihi 23 Mart 2020, 12:49 Güncelleme 23 Mart 2020, 12:53
Son dakika spor haberleri | Adı Beşiktaş’la anılıyordu! İlk kez konuştu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş'ın sezon sonunda kiralık olarak kadrosuna dahil etmek istediği Trezeguet'ten mesaj var...

Kasımpaşa'da oynadığı futbolla adeta parmak ısırtan ve sezon başında 10 milyon euro gibi yüklü bir bonservis miktarıyla Premier Lig ekibi Aston Villa'nın yolunu tutan Mısırlı yıldız, kısa süre önce Beşiktaş'ın radarına girmişti.

Bu girişimlerin ardından siyah beyazlı taraftarlarca konunun akıbeti merak edilirken, Trezeguet, basına yaptığı açıklamada Beşiktaş'a transfer olmayı düşünmediğini ve Premier Lig'de kalmaya devam edeceğini belirtti.

"TAAHHÜDÜN SONUNA KADAR BURADAYIM"
Trezeguet, kendisine sorulan Beşiktaş sorusuna ilişkin yaptığı açıklamada, Aston Villa ile 5 yıllık sözleşme imzaladığını ve bu ekipte kalmak istediğini ifade ederken, "Önümüzdeki beş yıl için Aston Villa ile sözleşme imzaladım. Sözleşmeyi taahhüt ediyorum. İngiltere Premier Lig'inde oynamak benim için rüyaydı, bu yüzden tamamen takımıma odaklandım." diye konuştu.

Trezeguet, bu sezon Aston Villa formasıyla çıktığı toplam 31 müsabakada 4 gol 3 asiste imza attı.