Fenerbahçe'de 'evlat' formülü! Öze dönüş planı hayata geçiriliyor...

Fenerbahçe’de futbol camianın evlatlarına teslim ediliyor. Sportif direktör Emre Belözoğlu, teknik direktör ise Erol Bulut olacak. Bulut’un yardımcılıklarını ise Volkan Demirel, Mehmet Yozgatlı ve Yalçın Koşukavak yapacak.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 20 Mart 2020 Güncelleme 20 Mart 2020, 06:57
Fenerbahçe’de ’evlat’ formülü! Öze dönüş planı hayata geçiriliyor...

İÇİNDEKİLER



Süper Lig'in 2.
yarısına iyi bir giriş yapmasına rağmen üst üste 7 maçta 3 puanı bir arada göremeyerek şampiyonluk yarışının dışında kalan Fenerbahçe'de yönetim kritik bir kararı hayata geçiyor. Futbol takımı camianın içinden gelen ve herkesin benimseyeceği isimlerden oluşacak.

SEZON BİTER BİTMEZ GÖREVDELER
Kaptan Emre Belözoğlu sezonun bitimiyle birlikte sportif direktörlük görevine başlayacak. Alanyaspor ile sözleşmesi bitecek olan Erol Bulut ise takımın yeni teknik patronu olacak.


MEHMET YOZGATLI DA GELİYOR

Erol Bulut'un yardımcılıklarını ise yine camianın evlatları kabul edilen Volkan Demirel, Mehmet Yozgatlı yapacak. Diğer yardımcı isim ise şu an Altay'ın başında olan Yalçın Koşukavak.


KOŞUKAVAK DA KATILACAK
Yalçın Koşukavak aynı zaman altyapının koordinasyonundan da sorumlu olacak. Sezon sonuna kadar da Altay'ın başında kalacak.


BULUT'A GÜVEN TAM
Fenerbahçeli taraftarlar önümüzdeki sezon takımın başına geçmesi beklenen Alanyaspor'un hocası Erol Bulut için sosyal medyada olumlu görüş belirtti.


KOŞUKAVAK İÇİN YENİ MESAJ VAR!
Fenerbahçe'nin sezon sonunda teknik kadroya katacağı Yalçın Koşukavak için Altay kulübünden bir açıklama geldi. Futbol şube sorumlusu Hilmi Bozok, "Başkanlar durumu konuştular. Fenerbahçe yönetiminin tavrı nazikçeydi. Ancak Yalçın Koşukavak sezonu Altay'da tamamlayacak. Süper Lig için 6 tane final maçımız var. Hepimiz bu hedefe kilitlendik" dedi.