Trabzonspor'dan hakem isyanı: "Adınız da VAR’ınız da batsın"

Bordo-Mavililer’de yönetim ve divan başkanı son 2 maçtaki hakem kararlarının art niyetli olduğunu dile getirdi. Yerel medya, “Bu MHK ve bu hakemler tam karantinalık. Adınız da VAR’ınız da batsın” başlıkları attı...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Mart 2020 Güncelleme 17 Mart 2020, 07:05
Trabzonspor’dan hakem isyanı: Adınız da VAR’ınız da batsın

İÇİNDEKİLER

Trabzon Gaziantep ve Başakşehir maçında yaşanan hakem hatalarına isyan bayrağını çekti. Gaziantep maçında Halis Özkahya, Başakşehir maçında ise Fırat Aydınus ile VAR hakemi Mete Kalkavan'ın kararlarıyla 4 puan kaybeden Trabzonspor'da MHK'ye yönelik tepkiler sürüyor.

MHK'Yİ İSTİFAYA DAVET ETTİLER
Divan Başkanı Ali Sürmen, Merkez Hakem Kurulu'nu yeniden istifaya davet ederken, Trabzonsporlu yöneticiler ise hata olmaktan çıkan kararların art niyetli olduğuna vurgu yaptı.



SERT BİR DİLLE ELEŞTİRDİLER
Trabzon'da yayın yapan yerel gazeteler ise, Medipol Başakşehir maçında Fırat Aydınus'un yönetimini sert dille eleştirdi. Sonnokta gazetesi, "Bu MHK tam karantinalık" derken Taka gazetesi, "Adınız da VAR'ınız da batsın!" manşetini attı.

ÇILDIRTAN KARARLAR
Trabzonspor ile Medipol Başakşehir arasında zirve mücadelesini yakından ilgilendiren maçta hakem Fırat Aydınus'un verdiği kararlar Bordo-Mavili yönetimi çileden çıkardı.



TRABZON'UN NET PENALTISI GÜME GİTTİ
Maçın
10 dakikasında Ponck, Abdülkadir Ömür'ün ayağına bastı. Aydınus bu pozisyonu atladı.



32'de ise Skrtel, Nwakaeme'yi ceza sahası içinde yaka paça indirdi. Hakem 'Devam' dedi.