Galatasaray'a Beşiktaş derbisi öncesi Onyekuru şoku! İdmanı yarıda bıraktı

Süper Lig'in 26.haftasında Beşiktaş ile karşılaşacak olan Galatasaray hazırlıklarını sürdürüyor. Çalışmalarına devam eden Sarı-kırmızılılar'ın bugün yapılan antrenmanında Henry Onyekuru şoku yaşandı. 22 yaşındaki Nijeryalı, idmanı yarıda bıraktı. İşte haberin detayları...

Giriş Tarihi 11 Mart 2020, 13:42 Güncelleme 11 Mart 2020, 13:50
Galatasaray’a Beşiktaş derbisi öncesi Onyekuru şoku! İdmanı yarıda bıraktı

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 26. haftasında oynanacak Beşiktaş derbisi hazırlıklarını sürdüren Galatasaray'a Henry Onyekuru'dan kötü haber geldi. Nijeryalı futbolcu, Florya Metin Oktay Tesisleri'nde bugün gerçekleştirilen antrenmanda bileğinde hissettiği ağrı sebebiyle idmanı yarıda bıraktı.

Teknik Direktör Fatih Terim ve kulüp doktoru Yener İnce ile görüşen Henry Onyekuru, tedbir amacıyla çalışmaya devam etmedi.

Sarı-kırmızılılardaki son gelişmeleri A Spor muhabiri Emre Kaplan aktardı.

Kaplan'ın açıklamalarının satır başları şöyle:

"Onyekuru'nun görünen çok ciddi bir problemi yok. Sol ayağında düz koşu esnasında bir ağrı hissetti. Kulüp doktoru Yener İnce ile konuşma gerçekleştirdiler ve tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı ve salona gitti."

"Takımca yapılan düz koşu esnasında sol ayağında bir ağrı hissetti ve takım arkadaşlarından ayrıldı. Onyekuru Yener İnce ile görüşmesinin ardından tedbir amaçlı antrenmanı yarıda bıraktı. Gözlemlerimize göre ilk etapta çok ciddi bir probleminin olmadığını söyleyebiliriz."

Galatasaray'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:
Henry Onyekuru, antrenmanda sağ / sol alt arka adale grubunda ağrı hissederek tedbir amaçlı olarak çalışmayı yarıda bıraktı. Oyuncumuzun sağlık durumu, yapılacak tetkiklerin ardından belli olacak.

Adem Büyük'ün hastanede gerçekleştirilen tetkiklerin ardından sağ üst arka adalesinde ikinci derece zorlanma (strain) ve kanama tespit edildi. Oyuncumuzun tedavisine başlandı.