Zaferin şifresi takım oyunu! Beşiktaş'ta Galatasaray derbisi hazırlıkları başladı

Beşiktaş, Galatasaray derbisinin hazırlıklarına başladı. Futbolcularıyla bir toplantı yapan Sergen Yalçın derbide zaferin şifresini takım ouynu olarak belirledi. Başarılı hoca, G.Saray’ın zaaflarını ise tek tek tespit etti.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 10 Mart 2020 Güncelleme 10 Mart 2020, 07:05
Zaferin şifresi takım oyunu! Beşiktaş’ta Galatasaray derbisi hazırlıkları başladı

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş 2 günlik iznin ardından Galatasaray ile pazar günü oynayacakları karşılaşmanın hazırlıklarına başladı. Futbolcularıyla antrenman öncesi bir toplantı gerçekleştiren Teknik Direktör Sergen Yalçın, Galatasaray maçının önemini anlatarak, "Zaferin şifresi takım oyunu olacak. Bu maçta herkes bir sonraki adımı düşünerek hareket edecek. Böyle maçları kazanmak istiyorsak önce yardımlaşma yapmamız gerekiyor. Maçta hata istemiyorum" dedi.



G.Saray'ın ligin 2. yarısında oynadıkları maçları kasetlerden yardımcılarıyla izleyen Yalçın rakiplerinin zaaflarını tek tek tespit etti.

G.SARAY DERBİSİNİN STARTI VERİLDİ
Beşiktaş Galatasaray ile oynayacağı maçın hazırlıklarına başladı. Sergen Yalçın taktik ağırlıklı bir program uyguladı.



BÜYÜK MAÇLARI ÇOK SEVİYORUZ

Kartal'ın Hollandalı oyuncusu Lens takım olarak büyük maçları çok sevdiklerini söyledi. Yıldız oyuncu, "Ben G.Saray'ın stadında henüz maç kazanmadım. Ama Galatasaray'ı yeneceğiz. Takım olarak bu maça hazırız" diye konuştu.



GÖKHAN
GÖNÜL'DE PROBLEM KALMADI

Sakatlığı tak geçmediği için Ankaragücü maçında oynatılmayan Gökhan Gönül'de bir problem kalmadığı ve G.Saray derbisinde oynayacağı öğrenildi.