Fenerbahçe moral yemeğinde bir araya geldi! Herkesin yüzünden düşen bin parça...

Takımdaki moralleri yükseltmek için düzenlenen organizasyonda herkesin çok üzgün ve keyifsiz olması dikkatlerden kaçmadı. Futbolcuların kendi aralarında bile çok fazla konuşmadıkları ve oldukça sessiz kaldıkları gözlendi.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2020 Güncelleme 28 Şubat 2020, 07:00
Fenerbahçe moral yemeğinde bir araya geldi! Herkesin yüzünden düşen bin parça...

İÇİNDEKİLER

Evinde Galatasaray'a karşı şok edici bir yenilgi alan Fenerbahçe dün moral yemeğinde bir araya geldi... Kalamış Develi'de düzenlenen yemeğe Başkan Ali Koç, yöneticiler, teknik direktör Ersun Yanal, yardımcıları ve futbolcular katıldı. Takımdaki moralleri yükseltmek için düzenlenen organizasyonda herkesin çok üzgün ve keyifsiz olması dikkatlerden kaçmadı. Futbolcuların kendi aralarında bile çok fazla konuşmadıkları ve oldukça sessiz kaldıkları gözlendi.



MORAL YOK
Yemekte esen olumsuz hava, derbi yenilgisinin derin izler bıraktığını gösterdi.

ALİ KOÇ VE YANAL ÇOK MESAFELİYDİ
Galatasaray
önünde alınan şok yenilgi nedeniyle arası iyice açılan Başkan Ali Koç ve teknik direktör Ersun Yanal yemek boyunca çok mesafeliydi. İkilinin arasında yaşanan gerilim çok açık bir şekilde gözler önüne serildi.

TARAFTARA BORCUMUZ VAR
Futbolcuların dünkü idman öncesi toplantı yaptığı ve son durumu masaya yatırdığı öğrenildi. Kaptan Emre'nin, "Sezonun kalan kısmında taraftara borcumuzu ödemeliyiz" dediği öğrenildi.