Fenerbahçe futbolun şokunu atlatamadan potada da Galatasaray'dan darbe yedi!

Futbolda Galatasaray önünde 20 yıllık Kadıköy serisini kaybeden Fenerbahçe, potada da 9 yıllık serisi tarihe gömülünce sosyal medya yıkıldı. Ozan Tufan'ın maç sonu yaptığı "Böyle bir şey olabilir mi!" açıklamasını gündeme getiren Galatasaraylılar ezeli rakipleriyle kafa buldu.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 28 Şubat 2020 Güncelleme 28 Şubat 2020, 07:00
Fenerbahçe futbolun şokunu atlatamadan potada da Galatasaray’dan darbe yedi!

İÇİNDEKİLER

Pazar gecesi Kadıköy'de Fenerbahçe'yi 3-1 yenerek 20 yıllık geleneğe son veren Galatasaray, son olarak da çarşamba gecesi basketbolda Fenerbahçe Beko'yu Ataşehir'de 80-75 devirerek 9 yıllık seriye son vermişti. Tüm bu yaşananlar Galatasaraylılar'a bayram sevinci yaşatı.

SOSYAL MEDYA AFFETMEDİ!
F.Bahçeliler ise hiç de hatırlamak istemeyeceği 4 günlük bir süreç yaşamış oldular. G.Saray'ın potadaki zaferini ardından Ozan Tufan'ın sözü yine sosyal medyanın dilindeydi.

FENERLİLER'İ ÇOK KIZDIRDILAR....
G.Saraylılar "4 günde 2 zafer, böyle bir şey olabilir mi" şeklinde twitler ve capsler yaparak ezeli rakiplerini kızdırmaya çalıştılar. F.Bahçeliler de seriyi siz değil biz yaptık" diye cevap verdiler.



HEM 9 HEM DE 17 YILLIK SERİ
Bu arada Galatasaray potada 9 yıl sonra F.Bahçe'yi deplasmanda yenerken, normal sezon olarak da 17 yıl sonra dış sahada yenmiş oldu.



GÖKSENİN: BÜTÇE DEĞİL RUH KAZANDI
Galatasaray basket takımının kaptanı Göksenin Köksal, "Sahada bütçe değil, ruh oynar. Fenerbahçe iyi oynamıyor. Maçı kazanacağımızı biliyorduk" açıklamasını yaptı.

Twitter;



Göksenin Köksal'dan "Ataşehir hatırası" paylaşımı geldi.




Ozan Tufan'ın derbi sonrası sözü G.Saraylılar'ın dilinde.