Son dakika: UEFA'dan koronavirüs açıklaması! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Şampiyonası erteleniyor mu?

Son dakika haberine göre UEFA İkinci Başkanı Michele Uva koronavirüs salgını nedeniyle UEFA organizasyonlarının durdurulabileceğini açıkladı. Uva, "Eğer koronavirüs Avrupa çapında büyük bir tehdit haline gelir istemediğimiz noktaya ulaşırsa UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalırız" dedi.

Giriş Tarihi 25 Şubat 2020, 16:18 Güncelleme 25 Şubat 2020, 16:34
Son dakika: UEFA’dan koronavirüs açıklaması! Şampiyonlar Ligi, Avrupa Ligi ve Avrupa Şampiyonası erteleniyor mu?

İÇİNDEKİLER

Çin'in Wuhan kentinde başlayan ve tüm dünyaya yayınlan Koronavirüs, spor müsabakalarını engelleyebilir. UEFA Başkan Yardımcısı Michele Uva, konu ile ilgili yaptığı açıklamda virüsün, EURO 2020'de oynanacak herhangi bir şehirde gözlemlenilmesi durumunda, mevcut şehrin değiştirilebileceğini söyledi.

Uva, Şampiyonlar Ligi için de yaptığı konuşmada, "Şu an gelişmeleri takip ediyoruz. Her ülkenin durumunu ayrı ayrı değerlendiriliyor. UEFA olarak, her bir ülkenin koronavirüs ile ilgili verdiği kararları takip edeceğiz. Futbolu durdurmak niyetinde değiliz. Eğer koronavirüs Avrupa çapında bir tehdit haline gelirse ve istemediğimiz noktaya ulaşırsa UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi'ni durdurmak zorunda kalırız." dedi.