Fenerbahçe Başkanı Ali Koç taraftarlarla tartışmıştı! Neden tribünden atladı? İşte cevabı...

Süper Lig'in 23.haftası Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sahne olmuş, Sarı-kırmızılılar 20 yıl sonra Kadıköy'de 3-1'lik skorla galip gelmişti. Skorun 3-1 olmasının ardından Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, taraftarlarla tartışmış ve tribünden atlamıştı. Herkes Ali Koç'un bu denli neden çileden çıktığını merak ediyordu. Sebebi ortaya çıktı. İşte detaylar...

Giriş Tarihi 25 Şubat 2020, 12:32 Güncelleme 25 Şubat 2020, 12:45
Fenerbahçe Başkanı Ali Koç taraftarlarla tartışmıştı! Neden tribünden atladı? İşte cevabı...

İÇİNDEKİLER

Süper Lig'in 23.haftasında Fenerbahçe-Galatasaray arasında oynanan derbinin yankıları sürüyor. Galatasaray 20 yıldır galip gelemediği Kadıköy'de, bu kez 3-1'lik skorla galibiyet yüzü görmüştü. Sarı-kırmızılılar'ın Kadıköy'de Fenerbahçe'yi yenmesi sonrası, Sarı-lacivertli camia karışmış, Fenerbahçe Başkanı Ali Koç, maç sonunda taraftarların arasına atlamıştı.

ALİ KOÇ'U BU KADAR SİNİRLENDİREN NE?

Ali Koç'un neden taraftarların üzerine atladığı merak ediliyordu. İddialara göre birkaç taraftarın, "Yeter artık daha ne kadar rezil olacağız. Bıktık artık sürekli borçlardan bahsetmenden" dediği ve devamında küfretti.

Bu sözler üzerine çılgıne dönen Ali Koç, sinirlerine hakim olamadı. Alt kısımda bulunan taraftarların üzerine atladı. Bu olayında devamında da koridorda büyük hengâme yaşanmış, o anlar sosyal medyayayı sallamıştı.