Fenerbahçe- Galatasaray maçının canlı anlatım linkleri takvim.com.tr'de yer alıyor

Canlı izle: FB GS maçını şifresiz canlı izleme linkleri takvim.com.tr'de yer alıyor. Süper Lig'in 23. haftasında Galatasaray, ezeli rakibi Fenerbahçe'ye konuk oluyor. Öte yandan Galatasaray ise zirveden kopmamak ve 22 yıl süren Kadıköy'de galibiyet hasretini sona erdirmek için zorlu deplasmanda galibiyetin hesabını yapıyor. Sarı-Lacivertli takımda en önemli eksik sarı kart cezalısı Gustavo. Galatasaray'da ise Lemina sakatlığı sebebiyle bu maçta forma giyemeyecek.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2020, 18:35 Güncelleme 15 Mart 2020, 17:56
Fenerbahçe- Galatasaray maçının canlı anlatım linkleri takvim.com.tr’de yer alıyor

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe Galatasaray maçı şifresiz canlı anlatımı ile birlikteyiz. Süper Lig'in 23. haftasında Fenerbahçe evinde ezeli rakibi Galatasaray'ı konuk ediyor. Fenerbahçe evinde galibiyet peşinde. Öte yandan Galatasaray ise 22 yılın ardından Kadıköy'de galibiyet almanın hesabını yapıyor. Peki Fener GS maçı şifresiz canlı anlatımı izle ve skoru kaç kaç?

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Mauricio Isla, Jailson, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Tolgay Arslan), Max Kruse, Vedat Muric.

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Adem Büyük (Radamel Falcao).

FENERBAHÇE GALASATARAY MAÇI HANGİ KANALDA İZLENECEK?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 23 Şubat Pazar akşamı saat 19.00'da gerçekleşecek. Ezeli rakipler, Süper Lig'de yapacakları derbiyle tarihte 391. kez karşı karşıya gelecek.

Dev mücadele beIN sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Canlı anlatımı takvim.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE İKİNCİ YARININ, GALATASARAY İLK YARININ SON 30 DAKİKASINDA TEHLİKELİ

Süper Lig'in 23. haftasındaki derbi maçta karşı karşıya gelecek takımlardan Fenerbahçe ikinci yarının, Galatasaray ise ilk devrenin son 30 dakikalarında daha skorer bir futbol sergiliyor.

Ligdeki 22 maçta 41 gol bulan Fenerbahçe, her iki devrede gol yollarında etkili oldu. İlk yarılarda rakip kaleye 20 gol atan Fenerbahçe, ikinci devrede ise toplam 21 gol kaydetti.

Sarı-lacivertliler, en fazla golü 61 ila 90. dakika aralığında buldu. Son yarım saatte rakip kalede daha etkili olan sarı-lacivertliler, bu bölümde 17 gol attı.

İlk 15 dakikada 6 gol bulan Fenerbahçe, sonraki 15 dakikada 7 kez gol sevinci yaşadı. 31 ile 45. dakikalar arasında yine 7 gole imza atan sarı-lacivertli ekip, ikinci yarının ilk 15 dakikasında 4 gol atabildi.

Fenerbahçe, ikinci yarıya tutuk başlasa da 61 ile 75. dakikalar arasında 7 gol attı. Sonraki 15 dakika ve uzatma bölümünde sarı-lacivertliler, fileleri 10 kez havalandırdı.

GALATASARAY, İLK YARININ SON 30 DAKİKASINDA ETKİLİ

Derbi maçta Fenerbahçe'ye konuk olacak Galatasaray, bu sezon ilk yarıların son 30 dakikasında daha etkili bir oyun sergiledi.

Ligde 36 gol atan sarı-kırmızılılar, maçların ilk yarılarında 23 kez rakip fileleri havalandırdı. Galatasaray, ikinci devrelerde ise 13 gol buldu.

Sarı-kırmızılılar, ilk 15 dakikalık bölümde 3 gol atarken, ilk yarının son 30 dakikasında 19 gol üretti. 16-30. dakikalarda 11 gol kaydeden Galatasaray, 31. dakikadan ilk yarının sonuna kadar ise 8 kez gol sevinci yaşadı.

Galatasaray, ikinci yarıya ise hücum yollarında kötü başlıyor. Sarı-kırmızılılar, ligde geride kalan 22 haftada ikinci yarıların ilk 30 dakikasında sadece 5 gol atabildi. Bu gollerin 2'si 46-60, 3'ü de 61-75 dakika aralığında geldi.

Sarı-kırmızılılar, bu sezon ligde 76. dakikadan maç sonuna kadar ise 8 gole imza attı.




Fenerbahçe'de cezalı olan Gustavo'nun yanı sıra Emre Belözoğlu da forma giyemeyecek. Galatasaray'da ise Lemina sakatlığı nedeniyle derbide oynayamayacak.



GÖZLER MURİÇ'TE OLACAK
F.Bahçe ezeli rakibi Galatasaray'ı yenerek moral bulmak istiyor. Kanarya'da bugün gözler golcü oyuncu Vedat Muriç'te olacak.



FALCAO
ÖZEL OLARAK HAZIRLANDI 
G.Saray, Fenerbahçe'yi devirerek şampiyonluk yolunda önemli bir adım atmanın peşinde. Falcao derbiye özel olarak hazırlandı.



F.Bahçe ile G.Saray arasındaki son 10 maçın 7'si berabare bitti.

İki takımın kadrosunun değeri 1 milyar 206 milyon TL.