Kavga çıktı! Derbi için heyecan sürüyor! Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta?

Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta yayınlanacak? Süper Lig'in 23. haftasında karşı Fenerbahçe ve Galatasaray mücadele edecek. Heyecan dozu yüksek geçecek karşılaşmada gözler Falcao ve Muric'in üzerinde olacak. Futbolseverler büyük karşılaşma hakkında araştırma yaparken Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi kanalda yayınlanacak sorusu merakla araştırılan sorular arasında yer alıyor. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 23 Şubat Pazar akşamı saat 19.00'da gerçekleşecek. Ezeli rakipler, Süper Lig'de yapacakları derbiyle tarihte 391. kez karşı karşıya gelecek. Galatasaray, Kadıköy deplasmanında 20 yılı aşkın süredir resmi maç kazanamıyor.

Giriş Tarihi 23 Şubat 2020, 18:00 Güncelleme 23 Şubat 2020, 18:07
Kavga çıktı! Derbi için heyecan sürüyor! Fenerbahçe Galatasaray derbisi hangi kanalda, saat kaçta?

İÇİNDEKİLER

Fenerbahçe ve Galatasaray Süper Lig'in 23. haftasında karşı karşıya geliyor. İki takım da 3 puan için mücadele edecek. Peki, milyonların yakından takip edeceği Galatasaray Fenerbahçe derbisi hangi kanalda yayınlanacak? İşte Galatasaray Fenerbahçe maçına dair detaylar... Fenerbahçe ve Galatasaray dev derbi için Süper Lig'in 23. haftasında karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde karşı karşıya gelen taraftarlar arasında olay oldu. Emniyet ekipleri 7 kişiyi gözaltına aldı. Galatasaray'da Fatih Terim, teknik direktörlük kariyerinde 62. kez derbide görev yapacak. Galatasaray, tecrübeli teknik adam yönetiminde daha önce Fenerbahçe ve Beşiktaş ile Süper Lig, Türkiye Kupası, TFF Süper Kupa, Cumhurbaşkanlığı Kupası, Türkiye Spor Yazarları Derneği Kupası ve Gurbet Kupası'nda toplam 61 müsabaka oynadı.

DETAYLAR İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

GALATASARAY - FENERBAHÇE MAÇI CANLI ANLATIM İÇİN TIKLAYINIZ

FENERBAHÇE GALASATARAY MAÇI HANGİ KANALDA İZLENECEK?

Fenerbahçe-Galatasaray derbisi 23 Şubat Pazar akşamı saat 19.00'da gerçekleşecek. Ezeli rakipler, Süper Lig'de yapacakları derbiyle tarihte 391. kez karşı karşıya gelecek.

Dev mücadele beIN sports 1 kanalından canlı olarak yayınlanacak. Canlı anlatımı takvim.com.tr üzerinden takip edebilirsiniz.

FENERBAHÇE GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Fenerbahçe: Altay Bayındır, Mauricio Isla, Jailson, Serdar Aziz, Hasan Ali Kaldırım, Nabil Dirar, Tolga Ciğerci, Ozan Tufan, Deniz Türüç (Tolgay Arslan), Max Kruse, Vedat Muric.

Galatasaray: Fernando Muslera, Mariano Filho, Ryan Donk, Marcao, Marcelo Saracchi, Jean Michael Seri, Ömer Bayram, Sofiane Feghouli, Emre Akbaba, Henry Onyekuru, Adem Büyük (Radamel Falcao).

KAVGA ÇIKTI

Fenerbahçe ve Galatasaray dev derbi için Süper Lig'in 23. haftasında karşıya gelecek. Fenerbahçe-Galatasaray derbisi öncesinde karşı karşıya gelen taraftarlar arasında olay oldu. Emniyet ekipleri 7 kişiyi gözaltına aldı.

Süper Lig'in 23. haftası Fenerbahçe-Galatasaray derbisine sahne olacak. Saat 15.30 sıralarında Kadıköy'e doğru yola çıkan Galatasaray taraftarları stada ulaştı. Taraftarı taşıyan otobüsün camı kırılması üzerine 7 kişi gözaltına alındı.

Öte yandan sarı-kırmızılı taraftarları taşıyan otobüslerden birisinin camı kırıldı. Camı kırık olan araçtaki Galatasaray taraftarları, otobüsten indirilmedi. Camı kıran kişi tespit edilemediği için otobüs direkt karakola götürüldü.

Başka bir otobüsün camında da kırıklar meydana geldi. Camı kırdığı tespit edilen 4 kişi gözaltına alındı. Böylece toplam gözaltı sayısı 7 oldu.

Nasıl netten izleyebilirim?

Az TV Frekans Bilgileri

Uydu -> Azerspace 1, Frekans -> 11175 Mhz, Polarizayon -> Yatay (H), Sembol Oranı -> 27500, FEC -> 5/6

İDMAN TV FREKANSLARI

Hotbird Frekans:11168

Pol.:Yatay(H)

Symbol:20400

Fec:5/6

Biss: 12 34 56 00 65 43 21 00 yada 12 34 56 9C 65 43 21 9C

İdman Tv Türksat frekansı

Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz

Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)

Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4

Türksat 4A Frekans : 11747 MHz

Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)

Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

İdman Tv Türksat frekansı

Türksat 4 A Frekans : 11844 MHz

Türksat 4A Polarizasyon : Dikey – V – (Vertical)

Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 2222 Ksymb FEC: 3/4

Türksat 4A Frekans : 11747 MHz

Türksat 4A Polarizasyon : Yatay -H – (Horizontal)

Türksat 4A Sembol oranı (Symbol Rate) : 27500 Ksymb FEC: 5/6

TAKVİM, Ali Şen ve Faruk Süren ile birlikte Fenerbahçe-Galatasaray derbisini masaya yatırdı

Türkiye nefesini tuttu... Gözler Kadıköy'de oynanacak bugünkü dev derbiye çevrildi...

Fenerbahçe'nin efsane başkanlarından Ali Şen Sarı-Lacivertli takımın her zamanki gibi derbide avantajlı taraf olduğunu söyledi.



Şen "Fenerbahçe şampiyon olmak istiyorsa mutlaka kazanmak zorunda. Galatasaray'a karşı uzun yıllardır süren bir psikolojik üstünlük var. Kadro olarak da Fenerbahçe çok güçlü. Fatih Terim büyük bir spor adamı ama yıllardır Fenerbahçe'yi Kadıköy'de yenemiyor. Bu sene de öyle olacak F.Bahçe kazanacak" dedi.



Galatasaray'ın efsane başkanı Faruk Süren ise "İlk defa uzun yıllar sonra Galatasaray, Fenerbahçe'ye oranla daha şanslı. Elbette Fatih hocanın nasıl bir kadro çıkartacağını bilmiyorum ama Galatasaray her zaman Kadıköy'e kazanmak için gider. Bu sezon da öyle olacak. Ben Galatasaray'ın Fenerbahçe'ye oranla yüzde 51 daha şanslı olacağını düşünüyorum. Galatasaray'ın Kadıköy'e 4 puan önde gitmesi de takımın daha rahat olmasını sağlayacak. İki takım da kaybetmek istemeyecek. Eğer Galatasaray kazanamazsa da bu maç berabere biter" iddiasında bulundu.