Dolmabahçe’de büyük düello: Beşiktaş - Trabzonspor

Vodafone Park'ta bugün nefesler tutulacak... Beşiktaş, rakibini yenerek şampiyonluk yarışına yeniden tutunmak istiyor. Lider Trabzonspor’un da hedefi 3 puan...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 22 Şubat 2020 Güncelleme 22 Şubat 2020, 06:59
Dolmabahçe’de büyük düello: Beşiktaş - Trabzonspor

İÇİNDEKİLER

Vodafone Park'ta bugün nefesler tutulacak... Zirveyi yakından ilgilendiren karşılaşmada Beşiktaş ile Trabzonspor kozlarını paylaşacak.

KOPMAK İSTEMİYOR
Mücadelede saat 20.00'de start alacak. 36 puana sahip olan ev sahibi Beşiktaş, kazanarak yeniden zirve yarışına ortak olmak istiyor. Konuk Trabzonspor da 3 puanı alarak liderliğini devam ettirmenin peşinde...

LJAJIC&NWAKAEME YOK
Beşiktaş'ta hastalığı devam eden Adem Ljajic'in Trabzonspor'a karşı oynaması beklenmiyor. Karadeniz Fırtınası'nda ise Anthony Nwakaeme, Abdülkadir Ömür, Yusuf Sarı sakatlıkları Obi Mikel ise cezalı olduğu için Beşiktaş maçında forma giyemeyecek.

151 GÜNDÜR KAYIP YOK
Trabzonspor, ligde deplasmanda 151 gündür yenilmiyor.

3 MAÇTIR GÜLEMİYOR
Beşiktaş son 3 maçta Trabzon'a karşı galibiyet alamadı.



Burak Yılmaz, Süper Lig'de attığı 8 golün 5'ini Vodafone Park'ta kaydetti. O da takımının büyük silahı. Burak Yılmaz, ligde bu sezon 8 kez fileleri havalandırmayı başardı.



Trabzon'un Norveçli golcüsü Alexander Sörloth, takımının en büyük kozu olacak. Alexander Sörloth'un Süper Lig'de 17 golü bulunuyor.