Bundesliga maç sonucu | Bayern Münih 3-2 Paderborn maç özeti

Almanya Birinci Futbol Ligi’nde (Bundesliga) lider Bayern Münih, 23. haftasının açılış maçında lig sonuncusu Paderborn’u Allianz Arena’da konuk etti. TSİ saat 21.30'a başlayan maçın galibi ev sahibi ekip Bayern Münih oldu. Bayern Münih'in galibiyeti getiren gollerini Serge Gnabry ve Robert Lewandowski'den geldi. Bayern Münih - Paderborn maçının özetini haberimizden izleyebilirsiniz.

Giriş Tarihi 22 Şubat 2020, 16:30 Güncelleme 22 Şubat 2020, 16:38
Bundesliga maç sonucu | Bayern Münih 3-2 Paderborn maç özeti

İÇİNDEKİLER

Lider Bayern Münih, Bundesliga'nın 23. haftasının açılış maçında lig sonuncusu Paderborn'u Allianz Arena'da konuk etti. Bavyera ekibi karşılaşmanın 26. dakikasında Serge Gnabry'nin golüyle 1-0 öne geçti.

Paderborn bu gole 44. dakikada Dennis Srbeny ile bulduğu golle cevap verdi ve karşılaşmanın ilk yarısı 1-1 berabere tamamlandı.

İkinci yarıda üstün bir oyun sergileyen Bayern Münih, 70. dakikada Polonyalı golcü Robert Lewandowski'nin topu filelere göndermesiyle skoru 2-1 yaptı. Paderborn 75. dakikada Sven Michel'in golüyle 2-2'lik eşitliği sağladı.

Ev sahibi ekip, 88. dakikada Lewandowski ile bir gol daha buldu ve karşılaşmadan 3-2 galip ayrıldı. Bu sonuçla Bavyera ekibi puanını 49'a çıkardı. Paderborn ise 16 puanda kaldı.

Karşılaşma öncesinde Almanya'nın Hanau kentindeki ırkçı terör saldırısında hayatını kaybedenler için saygı duruşunda bulunuldu.