Fenerbahçe'de Galatasaray derbisi öncesi Vedat Muriç tehlikesi! Özel hazırlık yapılıyor

Fenerbahçe'nin şüphesiz bu sezon en çok dikkat çeken ismi Vedat Muriqi. Fenerbahçe'nin gol makinesi olarak nitelendirilen Vedat Muriç, 19.haftada Medipol Başakşehir karşısında attığı golden bu yana suskun. Süper Lig'in 23.haftasında Ülker Stadyumu'nda Galatasaray'ı ağırlayacak olan Sarı-lacivertliler'de Muriç düşündürüyor. Kosovalı golcünün rakip fileleri sarsamaması halinde büyük sıkıntıya düşeceği belirtiliyor.

Giriş Tarihi 18 Şubat 2020, 12:58 Güncelleme 18 Şubat 2020, 13:12
Fenerbahçe’de Galatasaray derbisi öncesi Vedat Muriç tehlikesi! Özel hazırlık yapılıyor

İÇİNDEKİLER

Son 3 karşılaşmada sarı kart sınırında olması nedeniyle tutuk bir performans sergileyen golcü futbolcu, söz konusu 3 karşılaşmada kaleye çektiği 11 şutun sadece 2'sinde isabet bulabildi.

Bunun yanı sıra Fenerbahçe Kosovalı yıldızın gol atmadığı karşılaşmalarda sadece Çaykur Rize ile oynanan maçta sahadan galip ayrılabildi. Fenerbahçe teknik heyeti de bu doğrultuda Muriç'i derbiye özel hazırlıyor.

İLK 45 DAKİKA ÖNEMLİ

Fenerbahçe ilk yarısını geride kapattığı maçlarda geri dönemiyor. Sarı-lacivertliler, ilk 45 dakikayı yenik kapattığı son 17 Süper Lig maçının sadece birini kazanabildi. O maçta da 2. haftada Medipol Başakşehir'i deplasmanda 2-1 yenmişti.