Barcelona'da Lionel Messi depremi! Yine tartıştı, bu kez Premier lig yolcusu...

Dünyaca ünlü Arjantinli yıldız futbolcu Lionel Messi, 2000 yılında altyapısına geldiği ve hala formasını giydiği Barcelona'da ilk kez ciddi sorunlar yaşıyor... Barcelona'da teknik direktör değişikliğine rağmen takım içinde huzur bir türlü sağlanamadı. Katalan ekibinin süper yıldızı Lionel Messi, önce Gerard Pique ile kavga etmişti. Messi bu kez antrenmanda kaleci Ter Stegen ile tartıştı. Tüm bu yaşananların ardından Messi'nin Manchester City'e gideceği iddia ediliyor.

Giriş Tarihi 07 Şubat 2020, 16:07 Güncelleme 07 Şubat 2020, 17:00
Barcelona’da Lionel Messi depremi! Yine tartıştı, bu kez Premier lig yolcusu...

İÇİNDEKİLER

La Liga'da son 7 maçta yalnızca 3 galibiyet alabilen ve teknik direktör değişikliğine gitmek zorunda kalan Katalan ekibi Barça'da kriz devam ediyor. Barcelona'da takım içi gruplaşmaların ciddi boyutlara ulaştığı vurgulandı.

MESSI KRİZİ

Geçtiğimiz günlerde yapılan idmanda takımın iki yıldızı Messi ile Pique kavga etti. Birbirlerinin üzerine yürüyen ikili, bir anda bağırarak konuşmaya başladığı ve takım arkadaşlarının araya girerek tarafları sakinleştirdiği vurgulandı.

Bugün ise başka bir kriz patlak verdi. El Pais'in haberine göre, Messi bu kez antrenmanda kaleci Ter Stegen ile tartıştı. Tartışmanın detayları henüz bilinmiyor.

MESSI'YE CITY KANCASI

Tüm bu yaşananların ardından Lionel Messi'nin Premier Lig yolunu tutacağı iddia edildi. Manchester City, Lionel Messi'nin Barcelona'dan ayrılma olasılığını takip ediyor. City, Arjantinli yıldızla masaya oturmak istiyor. Arjantinli yıldızın 2021 yılına kadar Barça ile sözleşmesi var.

GUARDIOLA'DAN AÇIKLAMA

Manchester City Teknik Direktörü Pep Guardiola, eski öğrencisi Lionel Messi'nin İngiliz ekibine transfer olacağı yönündeki iddialara ilişkin açıklamalarda bulundu.

Düzenlenen basın toplantısında gazetecilerin sorularını yanıtlayan Katalan teknik adam, Arjantinli futbolcunun kariyerini Barcelona'da tamamlayacağına inandığını ifade etti ve başka bir takımın oyuncusu hakkında daha fazla konuşmayacağını söyledi.

Pep Guardiola'nın Lionel Messi açıklamaları şu şekilde:

"Messi, Barcelona'nın oyuncusu. Orada kalacaktır. Benim dileğim bu yönde. Başka takımların oyuncuları hakkında konuşmayacağım. Bence kariyerini Barcelona'da sonlandıracaktır."