Beşiktaş Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? 2020 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu

Beşiktaş Erzurumspor maçı hangi kanalda? Beşiktaş, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu ikinci maçında TFF 1. Lig ekiplerinden Büyükşehir Belediye Erzurumspor'u ağırlayacak. Beşiktaş, turu geçerek moral kazanmak istiyor. Vodafone Park'ta oynanacak mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek. Peki, Beşiktaş Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta?

Giriş Tarihi 22 Ocak 2020, 14:59 Güncelleme 22 Ocak 2020, 14:59
Beşiktaş Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? 2020 Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş Erzurumspor maçı için geri sayım başladı. Süper Lig'in ikinci yarısına Sivasspor mağlubiyetiyle başlayan ve zirvenin 10 puan gerisinde kalan Beşiktaş, ilk maçta 3-2 mağlup olduğu BB Erzurumspor ile çeyrek finale çıkma mücadelesi verecek. Peki, Beşiktaş Erzurumspor maçı hangi kanalda, ne zaman, saat kaçta? İşte karşılaşmanın detayları...

BEŞİKTAŞ - ERZURUMSPOR MAÇI HANGİ KANALDA, SAAT KAÇTA?

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turu rövanş maçında Beşiktaş ile Erzurumspor mücadele edecek. Vodafone Park'ta 20.30'da başlayacak mücadeleyi hakem Serkan Tokat yönetecek. Karşılaşma a Spor kanalından canlı yayınlanacak.

Tokat'ın yardımcılıklarını, Mustafa Sönmez ve Mustafa Savranlar yapacak.

Erzurum'da oynanan ilk maçı 3-2 kaybeden siyah-beyazlı ekip, iç sahada alacağı her türlü galibiyetle tur atlayan taraf olacak. Mağlubiyet veya beraberlik halinde ise kupaya veda edecek.

ABDULLAH AVCI'DAN OYUNCULARA UYARI

Beşiktaş Teknik Direktörü Abdullah Avcı, Erzurum maçı öncesi takımla bir toplantı yaptı. Avcı'nın takıma, "Kupa maçını ciddiye alın ve turu geçin. Başka bir sonuç istemem" dediği öğrenildi.

SİYAH-BEYAZLILAR ÇIKIŞ PEŞİNDE

Oynadığı son 7 resmi karşılaşmada 1 galibiyet, 6 yenilgi alan Beşiktaş, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor karşısında yeniden çıkışa geçmeye çalışacak.

Oynadığı son 8 maçta da kalesini gole kapatamayan Beşiktaş, Kasımpaşa, Wolverhampton Wanderers, BtcTurk Yeni Malatyaspor, Anagold24 Erzincanspor, Fenerbahçe, Gençlerbirliği, Büyükşehir Belediyesi Erzurumspor ve Demir Grup Sivasspor maçlarında toplam 19 gol yedi.

BEŞİKTAŞ'TA HEDEF ÇEYREK FİNAL

Sivasspor karşısında alınan mağlubiyetle siyah-beyazlılarda moraller yerle bir olurken, Teknik Direktör Abdullah Avcı, futbolcuların kendisini toparlaması için takıma 1 gün izin vermişti. Beşiktaş'ta tek hedef kupada çeyrek finale yükselmek. Ligde zirvenin gerisinde kalan ve özellikle kupada sonuna kadar gitmek isteyen Avcı'nın ekibi, TFF 1. Lig temsilcisi BB Erzurumspor karşısında hata yapmak istemiyor.

ERKEN GOL FARK GETİRİR

Takımın moral kazanması ve alınacak sonucun lige de yansımasını isteyen Teknik Direktör Abdullah Avcı, maçın başından itibaren rakibe baskı uygulamak istiyor. Hafta sonunda zorlu Göztepe ve ardından da Rizespor deplasmanına gidecek olan siyah-beyazlılar, 2 deplasmanı kayıpsız atlatmayı hedefliyor. Avcı, özellikle kupada bir üst tura yükselmenin moral anlamında takımı pozitif yönde etkileyeceğini düşünüyor.