Ziraat Türkiye Kupası maç sonucu: Medipol Başakşehir 0-0 Kırklarelispor

Süper Lig ekibi Medipol Başakşehir, 1-1'in rövanşında TFF 2. Lig ekibi Kırklarelispor ile golsüz berabere kalarak, Ziraat Türkiye Kupası'na son 16 turunda veda etti. Kupanın sürpriz ekibi Kırklarelispor zorlu rakibini saf dışı bırakarak adını çeyrek finale yazdırdı.

Giriş Tarihi 21 Ocak 2020, 14:05 Güncelleme 21 Ocak 2020, 17:00
Ziraat Türkiye Kupası maç sonucu: Medipol Başakşehir 0-0 Kırklarelispor

İÇİNDEKİLER

Ziraat Türkiye Kupası son 16 Turu rövanş karşılaşmasında Medipol Başakşehir, TFF 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden Kırklarelispor ile karşı karşıya geldi.

Kupada büyük bir sürprize imza atan 2. Lig ekibi Kırklarelispor, önceki turlarda elediği Süper Lig ekipleri Ankaragücü ve ile Gaziantep FK'nın ardından Başakşehir'i de kupanın dışına itmeyi başardı.

İLK 11'LER

KIRKLARELİSPOR: İbrahim Demir, İbrahim Sürgülü, Müslüm, Davut Babur, Emre K., Bahır, Yüksel, Caner Koca, Enis, Malik, Mert Sinan

MEDİPOL BAŞAKŞEHİR: Volkan Babacan, Uğur Uçar, Skrtel, Clichy, Visca, Aleksic, Azubuike, Berkay Özcan, Aziz Behich, Demba Ba, Gulbrandsen

KUPA'DA MÜTHİŞ ÇIKIŞ!

TFF 2. Lig Beyaz grup temsilcisi, kupa macerasına 3. Tur'da başlamış ve Keklit Belediyespor'u elemeyi başarmıştı.

ONLAR SÜPER LİG AVCISI!

Keklit Bel. Spor'un ardından 4. Tur'da Süper Lig ekibi Ankaragücü ile karşı karşıya gelen Marmara temsilcisi, güçlü rakibini 1-0 mağlup ederek adını 5. Tur'a yazdırmıştı.

5. Tur'da bir diğer Süper Lig temsilcisi Gaziantep FK ile eşleşen Kırklarelispor, kırmızı siyahlıları ilk maçta evinde 2-1'lik skorla devirirken, rövanş karşılaşmasında 3-2 mağlup etti ve Türkiye Kupası'nda son 16 Turu'na kalmayı başardı.

SON HALKA BAŞAKŞEHİR!

Kupa'da son olarak şampiyonluk adaylarından Medipol Başakşehir ile mücadele eden Kırklarelispor, İstanbul'da ki ilk maçtan 1-1'lik avantajlı skorla ayrıldı. Yeşil beyazlılar, rövanş mücadelesinde, evinde 0-0 berabere kalarak adını çeyrek finale yazdırdı.

KURA CUMA GÜNÜ

Türkiye Futbol Federasyonundan (TFF) yapılan açıklamaya göre, TFF Riva Hasan Doğan Milli Takımlar Kamp ve Eğitim Tesisleri Orhan Saka Konferans Salonu'nda gerçekleştirilecek kura çekimi, saat 15.00'te başlayacak. Kura çekimine son 16 turunu geçecek, 8 takım katılacak.

Çeyrek ve yarı final karşılaşmaları, çift maç eleme usulüne göre oynanacak. Kupada final maçı ise 21 Mayıs'ta yapılacak