İngiliz medyası Arda Turan'ı yerden yere vurdu!

Medipol Başakşehir ile yollarını ayıran ve adı Galatasaray ile anılan Arda Turan İngiliz medyasının hedefi haline geldi. İngiltere’nin Daily Mail gazetesi Arda Turan ile ilgili “Kahramandı, sıfıra indi” başlığıyla bir haber ele aldı.

Giriş Tarihi 09 Ocak 2020, 14:22 Güncelleme 09 Ocak 2020, 14:29
İngiliz medyası Arda Turan’ı yerden yere vurdu!

İÇİNDEKİLER

'Kahramandı, sıfıra indi' başlığıyla yayınlanan haberde Arda'nın futbolculuk döneminin bir özeti sunularak, geçtiği aşamalar vurgulandı.

Haberde "Arda Turan bir zamanlar Türkiye'nin en heyecan verici yeteneğiydi. Barcelona'ya imza attığında 30 milyon sterlinlik bir oyuncuydu. Şimdiyse kariyeri paramparça olmuş durumda" denildi.

Arda Turan'ın milli takım formasıyla EURO 2008'de elde ettiği başarı, sonrasında Atletico Madrid'e transfer oluşu ve ardından Barcelona'ya gidişinin de hatırlatıldığı haberde şu ifadeler kullanıldı:

"Barcelona'ya giderek kariyeri zirve yapsa da sonrasında burada tutunamadı, kimileri kendisini gelmiş geçmiş en kötü transfer olarak nitelendirdi. Sonrasında 2.5 yıllık kiralık olarak Başakşehir'e gitti"

Arda Turan'ın Berkay Şahin ile yaptığı kavgadan da bahsedilen haberde, bu kavganın detaylarına da yer verildi "Arda silahına davrandı, bu yüzden hapse girmekten kılpayı kurtuldu" denildi.