Galatasaray'da yeni transfer Saracchi sağlık kontrolünden geçti

Galatasaray'da Leipzig'den kiralanan Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi sağlık kontrolünden geçti. Genç futbolcunun bu akşam Galatasaray'ın Florya'da yapacağı antrenmana katılacağı öğrenildi.

Giriş Tarihi 06 Ocak 2020, 11:29 Güncelleme 06 Ocak 2020, 11:31
Galatasaray’da yeni transfer Saracchi sağlık kontrolünden geçti

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'ın Alman ekibi Leipzig'den kiralık olarak kadrosuna katmak için görüşmelere başladığı Uruguaylı sol bek Marcelo Saracchi'nin sağlık kontrolünden geçtiği ifade edildi. Oyuncunun, sarı-kırmızılı takımda akşam saatlerinde gerçekletirilecek idmana katılması bekleniyor.

Sarı-kırmızılı kulüp daha önce sosyal medya hesaplarından yaptığı açıklamada, "Profesyonel Futbolcu Marcelo Josemir Saracchi Pintos'un Kulübümüze geçici transferi konusunda Futbolcu ve Kulübü Rasenballsport Leipzig GmbH ile resmi görüşmelere başlanmıştır" açıklamasını yapmıştı. Cimbom bu transfer için Leipzig'e herhangi bir kiralama bedeli ödemeyecek.

SOL KANATTA DA GÖREV YAPIYOR
Saracchi sol bek pozisyonunda görev yapıyor ve hücuma dönük oyun yapısı ile dikkat çekiyor. Leipzig'de bu sezon fazla forma şansı bulamayan ve gelişmesi için Galatasaray'a kiralık gönderilen 21 yaşındaki futbolcu, gerektiğinde sol kanatta da görev alabiliyor.

Ocak ayı transfer döneminin hareketli takımlarından Galatasaray, transfere hızlı bir giriş yaptı. Ligin ikinci yarısına iddialı bir kadro ile girmek isteyen Aslan, Monaco'dan Hnery Onyekuru'yu da renklerine bağlamıştı.