Galatasaray'da Andone’nin yerine Okaka! Gözler İtalyan forvette...

Galatasaray devre arasında forvette operasyon yapma hazırlığı içinde. Florin Andone’nin sözleşmesi dondurulup Udinese'de oynayan Okaka'nın kiralanması hedefleniyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 01 Ocak 2020 Güncelleme 01 Ocak 2020, 07:54
Galatasaray’da Andone’nin yerine Okaka! Gözler İtalyan forvette...

İÇİNDEKİLER

G.Saray devre arasında kan değişikliğine gidecek. Teknik Direktör Fatih Terim'in performansından memnun kalmadığı Florin Andone'nin sözleşmesinin dondurulmasını ve bu oyuncunun yerine Udinese'de oynayan Okaka'nın kiralanmasını istediği öğrenildi.

OKAKA BU SEZON 3 GOL ATTI
İki sezondur Udinese'de forma giyen Okaka bu sezon 13 resmi karşılaşmanın 11'inde ilk 11'de oynadı. 30 yaşındaki futbolcu 3 kez fileleri sarsarken 1 kez de asist yaptı.



2 SEZONDUR UDINESE'DE
İtalyan star en başarılı dönemini 18 gol attığı Anderlecht'te yaşadı. Ardından 3 sezon Watford'da oynayan Okaka 2 sezondur Udinese'de forma giyiyor.

KİRALAMA TEKLİFİ YAPILACAK
Udinese'de mutsuz olduğu öğrenilen Okaka'nın G.Saray'ın ilgisinden haberdar olduğu ve gelişmeleri yakından takip ettiği ortaya çıktı. Bu oyuncu için kiralama teklifi yapılacak.



UDINESE'DE VERİMSİZ OLDU
İki sezondur Udinese'de forma giyen Okaka toplam 29 resmi karşılaşmada 9 gol, 2 asist yaptı. Okaka'nın Galatasaray'ın ilgisinden haberdar olduğu gelen bilgiler arasında.