Fenerbahçe'de stopere Marcelo sola Rodriguez

Fenerbahçe stoper için Beşiktaş’ın anlaşma sağlayamadığı Marcelo ile temasa geçti. Comolli Lyon kulübü ile temas kurdu. Bu hafta bir araya gelecekler. Milan'ın sol beki Ricordo Rodriguez için ise ufak tefek pürüzlerin kaldığı bildirildi. İsviçreli oyuncu ile anlaşma tamam. Ancak Milan bir miktar para istiyor.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2019 Güncelleme 31 Aralık 2019, 08:00
Fenerbahçe’de stopere Marcelo sola Rodriguez

İÇİNDEKİLER

Beşiktaş derbisinin ardından Çaykur Rizespor'u da deplasmanda mağlup ederek devre arasına mutlu giren Fenerbahçe, ara transfer döneminde de önemli hamleler yaparak güçlenmeyi hedefliyor.

FENER HEMEN DEVREYE GİRDİ
Fenerbahçe'nin Beşiktaş'ın anlaşma sağlayamadığı Brezilyalı stoper Marcelo için devreye girdiği bildirildi. Beşiktaş'ın eski oyuncusu olan Marcelo için Comolli Lyon ile temasa geçti.



MARCELO AYRILMAK İSTİYOR...
Marcelo'nun da takımdan ayrılmak istemesi Fener'in işini kolaylaştırıyor. Comolli, Lyon'lu yetkililerle bu hafta yüz yüze bir görüşme yapacak. Sol bek Rodriguez için de girişimler sürüyor.



RODRIGUEZ AN MESELESİ...
Ricardo Rodriguez'in menajeri ile anlaşma sağlandı. Ancak Milan'ın bir miktar parada direttiği belirtiliyor. Fenerbahçe hem Marcelo hem de Rodriguez'i kiralamak istiyor.



ISLA&TOLGA İMZA İÇİN BEKLİYOR
Dirar ve Ozan ile sözleşme yenileyen Fenerbahçe'nin Tolga Ciğerci ve Isla ile ocak ayında nikah tazeleyebileceği bildirildi.