Fatih Terim Mourinho’dan Wanyama’yı istedi

Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim’in çok yakın arkadaş olduğu Tottenham menajeri Mourinho ile görüşerek Victor Wanyama’yı istediği ortaya çıktı. Tecrübeli futbolcu ile de temas sağlandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 31 Aralık 2019 Güncelleme 31 Aralık 2019, 08:00
Fatih Terim Mourinho’dan Wanyama’yı istedi

İÇİNDEKİLER



Sürpriz
bir şekilde kadro dışı bırakılan Steven Nzonzi ile yolları ayıracak olan Galatasaray'ın hedefindeki ön libero belli oldu. Sarı-Kırmızılılar, Tottenham Hotspur formasını giyen Victor Wanyama'yı gündemine aldı. İki kulüp arasında resmi görüşmelerin başladığı öğrenildi.

TRANSFERDE KOLAYLIK İSTEDİ
Alınan bilgilere göre teknik direktör Fatih Terim çok yakın arkadaş olduğu Tottenham menajeri Jose Mourinho ile görüşerek Kenyalı yıldızın transferinde kolaylık yapılmasını istedi.


WANYAMA BELİRLEYİCİ OLACAK
Portekizli hocanın bu sezon ligde 2 maçta forma giyebilen 28 yaşındaki Wanyama'yı bırakmaya sıcak baktığı öğrenildi. Yıldız futbolcunun kararı transferde belirleyici olacak.

14 MİLYON EURO ÖDENMİŞTİ
2016 yılında 14 milyon Euro karşılığında Southampton'dan Tottenham'a transfer olan Wanyama sert futbolu ile biliniyor. Kenyalı oyuncu iki sezondur çok az forma şansı buluyor.


SON 2 SEZONDA 15 MAÇ
Tottenham'ın geniş kadrosu içinde forma bulmakta zorlanan Victor Wanyama son iki sezonda Premier Lig'de 15 maçta oynayabildi. Kenyalı yıldızın sezon başı Brugge'e transferi son anda yatmıştı.


ARALARINDAN SU SIZMIYOR
Fatih Terim ve Jose Mourinho'nun çok uzun yıllara dayanan bir dostluğu var... İki teknik adam birçok kez birbirine rakip olmuş ve verdikleri samimi pozlarda gündeme oturmuştu.


OKAY YOKUŞLU İÇİN NABIZ YOKLANACAK
Kadrosuna yerli orta saha oyuncusu katmak isteyen Cimbom'da hedef belli oldu: Okay Yokuşlu
Galatasaray Okay Yokuşlu'nun peşinde... Orta sahaya yerli oyuncu almak isteyen Cimbom'un hedefindeki isim ortaya çıktı. Fatih Terim'in transferini ısrarla istediği Okay Yokuşlu için kısa süre içinde girişimde bulunulacak.