Ahmet Özdoğan TAKVİM'e konuştu: Galatasaray'a kayyum iddiaları yalan

Son dakika haberi... Galatasaray'a kayyum atanması için başvuruda bulunduğu iddia edilen Ahmet Özdoğan, TAKVİM'e konuştu. Galatasaray'ın eski başkan adaylarından olan Özdoğan, "Bizim böyle bir başvurumuz yok. Bu iddialar yalan" dedi.

Giriş Tarihi 18 Aralık 2019, 17:56 Güncelleme 18 Aralık 2019, 18:32
Ahmet Özdoğan TAKVİM’e konuştu: Galatasaray’a kayyum iddiaları yalan

İÇİNDEKİLER

Galatasaray'a kayyum atanıyor haberi gündeme bomba gibi düştü. Ahmet Özdoğan'ın kayyum atanması için mahkemeye başvurulduğu iddia edildi. Ancak TAKVİM'e konuşan Ahmet Özdoğan "Kesinlikle böyle bir şey söz konusu değil. Bu haberleri kimler çıkarıyor! Uzaktan yakından ilgisi yok.

Biz sadece idarii ibrasızlık sonucu mahkemenin verdiği "seçime gidin" kararının takipçisiyiz. Kayyuma gidilmesi için en ufak bir başvurumuz olmadı"
ifadesini kullandı.

AVUKATINDAN AÇIKLAMA GELDİ
Kamuoyunun Bilgisine;
1. Müvekkiller Ahmet Hasan Özdoğan ve Barış Cenk Akkaya tarafından, kulübe kayyum atanması talebiyle açılmış bir dava yoktur. Açılan dava, sadece kulübün tüzük gereğince seçime götürülmesi için hakimin müdahalesini talep etmektedir.

2. Müvekkillerin talimatıyla açılmış olan dava, İstinaf kararıyla seçim tedbirinin kaldırılması nedeniyle hukuken ve tüzük sebebiyle zorunlu olan ancak yönetim kurulunca karar verilmeyen seçime gidilmesi amaçlıdır.

3. DHA tarafından yapılan haber doğru değildir. Söz konusu dava bir ay önce açılmış ve MK 75. maddeye dayanmamaktadır. Hayali bilgilerle haber yapan ilgili kurumlar hakkında hukuki bütün yolları kullanacağımızı bildiririz.

4. Kulübün hukuken zaruri olan seçime götürülmesi talebi de sadece kulüp tüzüğü baz alınarak açılmıştır. Seçilme hakkında tedbir talebi devam eden herkes söz konusu seçime girebilecektir.

Saygılarımızla;
Av. Kıraç Aras


TAKVİM ÖZEL