Miha Zajc’a Genoa talip (Yurttan ve dünyadan spor gündemi)

İtalyan medyası daha önce Empoli'de forma giyen 25 yaşındaki Miha Zajc'a Genea'nın talip olduğunu ve bu transferin bitebileceğini yazdı. İşte haberin detayları ve 3 Aralık tarihli Takvim Gazetesi'nin spor sayfalarından derlediğimiz spor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 03 Aralık 2019 Güncelleme 03 Aralık 2019, 07:57
Miha Zajc’a Genoa talip Yurttan ve dünyadan spor gündemi

İÇİNDEKİLER

İtalyan medyası daha önce Empoli'de forma giyen 25 yaşındaki Miha Zajc'a Genea'nın talip olduğunu ve bu transferin bitebileceğini yazdı.

POTADA AVRUPA HEYECANI
Erkek Basketbol takımlarımız FİBA Şampiyonlar Ligi'nde sahne alıyor. Zorlu karşılaşmaların programı şöyle: 20.00 Beşiktaş Sompo Sigorta-Dijon, 22.30 Pau Orthez-Teksüt Bandırma.

TURGUTLU 2 GOLLE YIKTI
TFF 3. Lig 2. Grup'ta Turgutluspor, deplasmanda Karşıyaka'yı 2-1 yendi. Turgutluspor puanını 26'ya çıkarak averajla 3. sırada yer alırken, 24 puanda kalan Karşıyaka 5.'liğe geriledi.

ARKAS
SET VERMEDİ

Voleybolda AXA Sigorta Efeler Ligi'nde 9. haftanın son maçında Arkas Spor, Ziraat Bankası'nı 3-0 mağlup etti. 82 dakika süren maçın setleri 25-21, 25-16, 25-19 bitti.



ARDA TURAN DÖNECEK!
Galatasaray'ın eski sportif direktörü Cenk Ergün, Radyospor'da Özgür Sancar'a açıklamalar yaptı... Ergün, Arda Turan'ın Sarı-Kırmızılılar'a olası transferi konusunda, "gördüklerim ve takiplerimden Arda Turan, Ocak'ta Galatasaray'a transfer olacak gibi geliyor" ifadesini kullandı.