Merih Demiral için Juventus'a dev teklif

Sassuolo'dan Juventus'a transfer olarak dikkatleri üzerine çeken Merih Demiral için Milan resmen harekete geçti. İtalyan devi, Manchester United ve Arsenal'in de radarında olan milli yıldız için Juventus'a teklifini iletti.

Giriş Tarihi 17 Kasım 2019, 16:58 Güncelleme 17 Kasım 2019, 16:58
Merih Demiral için Juventus’a dev teklif

İÇİNDEKİLER

Milli gururumuz Merih Demiral için Avrupa'da transfer çılgınlığı sürüyor. Merih'i sezon başında da isteyen Milan, Juventus'a teklifini iletti.

İtalyan La Gazetta dello Sport'un haberine göre Milan, Merih Demiral için Juventus'a 30 milyon euro ödeyebileceğini bildirdi.

''SADECE MERİH DEMİRAL'I İSTİYORUZ''
Juventus, ilk olarak Milan'a Merih yerine bir başka stoper Daniele Rugani'yi önerse de ''Rugani ile ilgilenmiyoruz, sadece Merih'i istiyoruz'' cevabını aldı.

Devre arası transfer döneminde Franck Kessie ve Ricardo Rodriguez'i satmayı planlayan Milan'ın bu paranın tamamıyla Merih'i kadrosuna katmaya çalışacağı kaydedildi.

MANCHESTER UNITED VE ARSENAL TAKİPTE
Juventus'un 40 milyon euro istediği Türk stoper için Premier Lig'in dev takımları Manchester United ve Arsenal'in de ilgisi sürüyor.

Stoper hattında problem yaşayan iki İngiliz ekibinin Ocak ayında tıpkı Milan gibi Juventus'un kapısını çalması bekleniyor.