Son maç heyecanı! Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Andorra maçı hangi kanalda?

Türkiye, EURO 2020 Avrupa Şampiyonası Elemeleri H Grubu mücadelesinde bu hafta İzlanda ile 0-0 berabere kalarak EURO 2020'ye katılmayı garantiledi. İzlanda maçının ardından H Grubu'nda son maçına çıkacak olan A Milli Takımımız Andorra ile karşı karşıya gelecek. Futbolsever bu nedenle maç öncesi "Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta?" sorusuna yanıt arıyor. Peki, Türkiye Andorra maçı hangi kanalda? İşte karşılaşmaya dair bilgiler...

Giriş Tarihi 16 Kasım 2019, 17:24 Güncelleme 17 Kasım 2019, 16:23
Son maç heyecanı! Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta? Türkiye Andorra maçı hangi kanalda?

İÇİNDEKİLER

"Türkiye Andorra maçı ne zaman, saat kaçta?" günün çok araştırılanları arasında yer alıyor. A Milli Futbol Takımı tarihi bir başarıya imza atarak, grup maçlarının bitimine 1 maç kala EURO 2020'ye katılma hakkı kazandı. A Milli Takımımız elemelerde son maçında Andorra ile mücadele edecek. Karşılaşmaya az bir zaman kala futbolseverler maç hakkındaki detayları öğrenmek istiyor.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI NE ZAMAN, SAAT KAÇTA?

Milliler, son maçını Andorra ile yapacak. Andorra - Türkiye maçı 17 Kasım Pazar günü saat 22.45'te oynanacak. Andorra ile Türkiye arasındaki mücadele Andorra La Vella'daki Ulusal Stadyum'da oynanacak.

ANDORRA TÜRKİYE MAÇI HANGİ KANALDA?

17 Kasım Pazar günü saat 22.45'te oynanacak karşılaşma TRT 1'den naklen yayınlanacak.

KADRODA YER ALAN İSİMLER

A Milli Takım'ın Andorra maçı aday kadrosunda şu isimler yer alıyor:

Kaleci: Sinan Bolat (Antwerp), Uğurcan Çakır (Trabzonspor), Altay Bayındır (Fenerbahçe)

Defans: Zeki Çelik (Lille), Nazım Sangare (Antalyaspor), Kaan Ayhan (Fortuna Düsseldorf), Merih Demiral (Juventus), Ozan Kabak (Schalke 04), Mert Çetin (Roma), Umut Meraş (Le Havre), Hasan Ali Kaldırım (Fenerbahçe), Mert Müldür (Rapid Wien)

Orta saha: Deniz Türüç, Ozan Tufan (Fenerbahçe), Okay Yokuşlu (Celta Vigo), Yusuf Yazıcı (Lille), Emre Kılınç (Demir Grup Sivasspor), Hakan Çalhanoğlu (Milan), Ömer Bayram (Galatasaray), Ahmed Kutucu (Schalke 04), Berkay Özcan (Medipol Başakşehir)

Forvet: Enes Ünal (Real Valladolid), Güven Yalçın (Beşiktaş)