Real Madrid Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar

Galatasaray bu akşam oynanacak karşılaşmada İspanyol devi Real Madrid'i kendi evinde mağlup etmek sahaya çıkacak. Grupta son sırada yer alan Galatasaray için bu maç kritik önem taşıyor. Real Madris ile son karşılaşmasından mağlup çıkan Sarı Kırmızılı ekip için bu karşılaşma deyim yerindeyse kadar maçı olacak. Real Madrid Galatasaray maçı beIN Sports HD1'den şifreli canlı yayınlanacak. Takvim.com.tr'den Real Madrid Galatasaray maçını canlı anlatımla izleyebilirsiniz. Peki Real Madrid Galatasaray maçını şifresiz izlemek isteyenler ne yapacak? İşte Real Madrid Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar listesi!

Giriş Tarihi 06 Kasım 2019, 17:17 Güncelleme 06 Kasım 2019, 17:17
Real Madrid Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar

İÇİNDEKİLER

Real Madrid Galatasaray maçı şifresiz veren kanallar listesi! Real Madrid GS şifresiz canlı nereden izlenir? Gibi sorular maçın yaklaşmasıyla birlikte sorulmaya başlandı. Şampiyonlar Ligi'ndeki tek temsilcimiz Galatasaray, dünya devi Real madrid ile kritik bir karşılaşmaya çıkıyor! Sarı kırmızılı ekip, bugün Türkiye saati ile 23.00'te start verilmesinin ardından Santiago Bernabeu Stadyumu'nda galibiyet için ter dökecek! Taraftarların ve dünyanın heyecanla beklediği karşılaşma ile ilgili merak edilen tüm detaylar haberimizde... Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak.

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI ŞİFRELİ Mİ?

Real Madrid Galatasaray Şampiyonlar Ligi maçı beIN Sports 1 ekranlarından şifreli olarak yayınlanacak.

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI CANLI ANLATIM İZLE

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI TOPLU SKOR İÇİN TIKLAYINIZ

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

REAL MADRID GALATASARAY MAÇI SAAT KAÇTA?

Şampiyonlar Ligi A Grubu 4. hafta mücadelesine sahne olacak Real Madrid Galatasaray maçı 6 Kasım Çarşamba günü TSİ: 23:00'te oynanacak

REAL MADRID GALATASARAY ŞİFRESİZ CANLI NEREDEN İZLENİR?

Real Madrid Galatasaray maçı beIN Sports HD1'den şifreli canlı yayınlanacak. Takvim.com.tr'den Real Madrid Galatasaray maçını canlı anlatımla izleyebilirsiniz.


REAL MADRİD MUHTEMEL 11'LER

Courtois
Carvajal,
Ramos,
Varane,
Marcelo;
Valverde,
Casemiro,
Kroos;
Hazard,
Benzema,
Rodrygo.

GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Muslera
Mariano,
Luyindama,
Marcão,
Nagatomo
N'Zonzi,
Seri,
Donk
Belhanda,
Babel
Andone

Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz verecek kanallar

Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak.

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1

CBC Sport uydu frekansları

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri :

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 2750

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray, 11 Aralık'ta Fransa'ya gittiğinde yüksek ihtimalle şu an 3. sıradaki Brugge'a 7 puan fark atan PSG, gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Eğer bu senaryo gerçekleşirse 3. sıradan Avrupa Ligi biletini, Real'in alacağı sonuçlara göre de küçük bir mucize gerçekleşirse üst tura çıkma şansını yakalayacak. Bir diğer ihtimalde ise 6 Kasım'da Madrid'i devirip Brugge ve PSG maçlarında alacağı 2 galibiyet ile rahatlıkla son 16'ya çıkabilecek.

FALCAO REAL MAÇINDA VAR MI?

Teknik direktör Fatih Terim'in İspanya'da tedavi olacağını açıkladığı ve milli arada takıma dönmesi beklenen Radamel Falcao ise bu çalışmada yer almadı. Kolombiyalı golcü, Madrid kafilesinde yer alacak, ancak takım Türkiye'ye döndükten sonra rehabilitasyon sürecini İspanya'da geçirecek.

GALATASARAY'IN ŞAMPİYONLAR LİGİ FİKSTÜRÜ

6 KASIM ÇARŞAMBA

TSİ 22.00 / PSG - Club Brugge

TSİ 23.00 / Real Madrid - GALATASARAY

26 KASIM SALI

TSİ 20.55 / GALATASARAY - Club Brugge

TSİ 22.00 / Real Madrid - PSG

11 ARALIK ÇARŞAMBA

TSİ 23.00 / PSG - GALATASARAY

TSİ 22.00 / Club Brugge- Real Madrid

EKSİK OYUNCULAR:

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ile Şener Özbayraklı, Real Madrid'e karşı forma giyemeyecek.

Real Madrid'de ise Nacho ile Gareth Bale, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.

GOL YOLLARINDA ETKİSİZ KALDI

Galatasaray, bu sezon çıktığı 14 resmi müsabakada gol yollarındaki etkisiz bir görüntü çizdi.

Sarı-kırmızılı takım, bu sezon Süper Lig, UEFA Şampiyonlar Ligi ve TFF Süper Kupa'da oynadığı 14 karşılaşmada 12 gol atarken, kalesinde ise 11 gole engel olamadı.

Galatasaray, söz konusu karşılaşmaların yarısında fileleri havalandıramadı.

Sarı-kırmızılı takım, bu maçlarda beşer galibiyet ve beraberlik ile 4 mağlubiyet yaşadı.

UEFA ŞAMPİYONLAR LİGİ'NDE GOL ATAMAYAN TEK TAKIM

Galatasaray, Avrupa futbolunun kulüpler düzeyindeki en önemli organizasyonunda bu sezon gol sevinci yaşayamayan tek takım oldu.

Toplam 8 grupta 32 takımın mücadele ettiği Şampiyonlar Ligi'nde geride kalan 3. hafta maçlarının ardından, Galatasaray hariç tüm takımlar en az 1 kez gol buldu.

MAÇ ÖNCESİ ÇOK ÖNEMLİ BİLGİLER...

Galatasaray ve Real Madrid, Şampiyonlar Ligi'nde sekizinci kez karşı karşıya gelecek. Önceki yedi maçta Real Madrid beş kez kazanırken, Galatasaray iki galibiyet elde etti.

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu'da oynadığı üç maçı da, toplamda bir gol atıp 10 gol yiyerek kaybetti.

Galatasaray'ın, Şampiyonlar Ligi'nde en fazla mağlup olduğu iki rakibinden biri Real Madrid (5; Barcelona ile birlikte).

Şampiyonlar Ligi'nde Santiago Bernabeu'da oynadığı son üç maçta kazanamayan Real Madrid (0G 1B 2M), bu turnuvada iç sahada dört maçlık kazanamama serisi yaşamadı.

Bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde Bayern Münih'in ardından (70) en fazla şut girişiminde bulunan ikinci takım olan Real Madrid (63), üçüncü haftada Galatasaray'a karşı 26 şut çekmiş ancak bunlardan sadece birini gole çevirebilmişti.

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmanda 15 maçtır kazanamayan Galatasaray (0G 3B 12M), turnuvadaki en uzun kazanamama serisini yaşıyor. Sarı kırmızılıların deplasmandaki son galibiyeti Mart 2013'te Schalke'ye karşıydı (2-3).

Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid formasıyla 48 gol atan Karim Benzema iki gol daha atarsa, turnuva tarihinde tek takımla 50 gole ulaşan dördüncü oyuncu olacak: Lionel Messi (113 - Barcelona), Cristiano Ronaldo (105 - Real Madrid) ve Raul (66 - Real Madrid). Buna karşın, Benzema bu turnuvada dört maçtır gol atamıyor (16 şut girişimi, 0 gol).

Şampiyonlar Ligi'nde deplasmandaki son beş maçında toplam 45 şut girişiminde bulunmasına rağmen gol atamayan Galatasaray, bu alanda devam eden en uzun serinin sahibi. Turnuvada en son Schalke art arda altı dış saha maçını golsüz tamamlamıştı (Kasım 2010'da).

Galatasaray'ın bu sezon Şampiyonlar Ligi'nde oynadığı üç maçta toplam iki gol atıldı (ikisi de Galatasaray'a karşı). Turnuva tarihinde ilk üç grup maçında daha önce sadece iki takımın maçlarında bundan daha az gol atıldı: 2005-06 sezonunda Lille & 2014-15 sezonunda Monaco (birer gol).