Real Madrid Galatasaray maçı şifresiz izleme yolları

Temsilcimiz Galatasaray bu gece çok önemli bir karşılaşmaya çıkacak. Alman hakem Zwayer'in yöneteceği dev karşılaşma Bernabeu Stadyumu'nda Türkiye saati ile bugün 23.00’te oynanacak. Maç, beIN SPORTS 1 kanalından naklen yayınlanacak. Galatasaray bu karşılaşma ile kötü gidişe bir son vermek isteyecek.

Giriş Tarihi 06 Kasım 2019, 17:36 Güncelleme 26 Kasım 2019, 17:55
Real Madrid Galatasaray maçı şifresiz izleme yolları

İÇİNDEKİLER

Galatasaray, Şampiyonlar Ligi'nde kader maçına çıkıyor! Dünya devini kendi evinde mağlup etmeye çalışacak olan temsilcimiz için bu karşılaşma kritik önem taşıyor. Birçok ülkeden naklen yayınlanacak karşılaşma için taraftarlar nefeslerini tuttu. Heyecan ve merakla araştırılan Real Madrid GS maçı nasıl izlenir, Real Madrid GS şifresiz veren kanallar hangileri gibi detaylar haberimizde.

GALATASARAY REAL MADRİD MAÇI CANLI ANLATIM İZLE

ŞAMPİYONLAR LİGİ MAÇLARI TOPLU SKOR İÇİN TIKLAYINIZ

REAL MADRID GALATASARAY ŞİFRESİZ CANLI NEREDEN İZLENİR?

Real Madrid Galatasaray maçı beIN Sports HD1'den şifreli canlı yayınlanacak. Takvim.com.tr'den Real Madrid Galatasaray maçını canlı anlatımla izleyebilirsiniz.

REAL MADRİD GALATASARAY MAÇI ŞİFRESİZ VEREN KANALLAR LİSTESİ İÇİN BİR SONRAKİ SAYFAYA TIKLAYINIZ

İspanya: Movistar Liga de Campeones, Movistar+, Mitele Plus

İngiltere: BT Sport ESPN, BT Sport Live

ABD: Univision NOW, TUDN en Vivo, UniMás, TUDN USA, B/R Live

Nijerya: DStv Now, Canal+ Sport 1 Afrique, SuperSport 6 Africa

Azerbaycan: CBC Sport

AZ TV CANLI İZLE

İDMAN TV CANLI İZLE

CBCSPORT CANLI İZLE

REAL MADRİD GALATASARAY MUHTEMEL 11'LER

Real Madrid

Courtois, Carvajal, Ramos, Varane, Marcelo, Casemiro, Kroos, Modric, Rodrygo, Hazard ,Benzema

Galatasaray

Muslera, Mariano, Luyindama, Marcao, Nagatomo, Nzonzi, Lemina, Feghouli, Belhanda, Babel, Andone

Galatasaray Real Madrid maçı şifresiz verecek kanallar

Galatasaray Real Madrid Şampiyonlar Ligi maçını Azerbaycan kanalı CBC Sport şifresiz olarak yayınlayacak.

CBC Sport, SONY TEN 1, Sony LIV, SONY TEN 1 HD, BT Sport Live, BT Sport ESPN, NOW TV, SKY Go Italia, Sky Sport Football, Sky Calcio 3, K-SPORT 2, Tring Sport 2, Sky Sport UHD, Sky Sport 2/HD, Sky Go,MAX Sport 2, Planet Sport 2, TVPlay Sports, TVPlay SportsX, C More Suomi, Viasat Ultra HD, C More Sport 2, RMC Sport 2, RMC Sport en direct, 662 Sports 2, 602 HD Sports 2, SPOTV ON 2, K-SPORT 2, TVPlay SportsX, TVPlay Sports, ELTA Sports 1, B/R Live, TUDN USA, UniMás, TUDN en Vivo, Univision NOW, OLL.tv, Futbol 1

CBC Sport uydu frekansları

CBC Sport kanalı, AzerSpace 46° uydusundan yayın yapmakta. Öncelikle uydunuzun AzerSpace 46° uydusu olmak zorunda. Bu şartı sağladıktan sonra CBC Sport'u frekans ayarlarını girerek izleyebilirsiniz.

CBC Sport uydu ve frekans bilgileri :

Uydu: AzerSpace 46°

Frekans: 11135 H 2750

GALATASARAY GRUPTAN NASIL ÇIKAR?

Galatasaray, 11 Aralık'ta Fransa'ya gittiğinde yüksek ihtimalle şu an 3. sıradaki Brugge'a 7 puan fark atan PSG, gruptan çıkmayı garantilemiş olacak. Eğer bu senaryo gerçekleşirse 3. sıradan Avrupa Ligi biletini, Real'in alacağı sonuçlara göre de küçük bir mucize gerçekleşirse üst tura çıkma şansını yakalayacak. Bir diğer ihtimalde ise 6 Kasım'da Madrid'i devirip Brugge ve PSG maçlarında alacağı 2 galibiyet ile rahatlıkla son 16'ya çıkabilecek.

FALCAO VE ŞENER ÖZBAYRAKLI SAKAT

Galatasaray'da sakatlıkları bulunan Radamel Falcao ile Şener Özbayraklı, Real Madrid'e karşı forma giyemeyecek. Aşil tendonunda ağrısı olan ve ayak bileği kemiği ile yumuşak dokusunda ödemi bulunan Falcao, yaklaşık 1 aydır formasından uzak. Kolombiyalı golcü, Gençlerbirliği, Demir Grup Sivasspor, Real Madrid, Beşiktaş ve Çaykur Rizespor maçlarının ardından ikinci Real Madrid müsabakasında da sahaya çıkamayacak.

Süper Lig'deki Çaykur Rizespor karşılaşmasında sakatlanan Şener Özbayraklı da bugün sahadaki yerini alamayacak.

Real Madrid'de ise Nacho ile Gareth Bale, sakatlıkları nedeniyle Galatasaray'a karşı görev yapamayacak.