Trabzonspor'da Mert Hakan sürprizi!

Trabzonspor, Sivasspor ile olan sözleşmesi sezon sonu sona erecek olan Mert Hakan Yandaş’a kanca attı. Devre arası hamle yapılacak. İşte haberin detayları ve 17 Ekim tarihli Takvim Gazetesi'nden derlediğimiz Trabzonspor haberleri...

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2019 Güncelleme 17 Ekim 2019, 07:56
Trabzonspor’da Mert Hakan sürprizi!

İÇİNDEKİLER

Trabzonspor ligde ve Avrupa'da yoluna emin adımlarla devam ederken gelecek sezon için transfer çalışmalarına başladı. Brezilya'ya oyuncu izlemeye giden scout ekibinin bir bölümünün de Türkiye'de oynayan oyuncuları mercek altına aldığı öğrenildi. Bordo-Mavililer'in Türkiye'de izlediği oyuncuların başında ise Sivasspor ile sezon sonu sözleşmesi sona erecek olan Mert Hakan Yandaş geliyor. Son 3 sezondur Sivasspor forması giyen başarılı orta saha oyuncusu, forma giydiği 7 maçta da 3 gole imza attı...
YUNUS EMRE SEL



STURRİDGE MAÇ SAATİNDE!
Trabzonspor'da ağrıları olan Sturridge ve Novak'ın Gaziantep FK maçında oynayıp oynamaycakları maç saatinde belli olacak.



FIRTINA'DAN TAKTİK İDMAN
Trabzonspor
, Süper Lig'in 8'inci haftasında cumartesi günü evinde karşılaşacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarını dün sürdürdü. Teknik direktör Ünal Karaman yönetiminde gerçekleştirilen antrenmanda taktiksel çalışmalar gerçekleştirildi.



MİLLİ KAHRAMAN SÖRLOTH!
Fırtına'nın Norveçli yıldız golcüsü Alexander Sörloth, Romanya ile oynanan milli maçta son dakikada attığı kafa golüyle takımına 1 puanı getirdi.