Beşiktaş'ta başkan adayları Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi birbirini yaylım ateşine tuttu

Beşiktaş'ta başkan adayları birbirlerini şimdiden yaylım ateşine tuttu. Ahmet Nur Çebi, "Orman'a hakkımı helal etmiyorum. Serdal Adalı da aynı düzenin devamıdır." dedi.  Serdal Adalı ise "Ben camiayı birleştirmeye çalışıyorum, Çebi ayrıştırmaya. Çebi yanlış bir yol seçti. Psikolojisi çok bozuk" ifadelerini kullandı.

Kaynak GAZETE Giriş Tarihi 17 Ekim 2019 Güncelleme 17 Ekim 2019, 07:56
Beşiktaş’ta başkan adayları Serdal Adalı ve Ahmet Nur Çebi birbirini yaylım ateşine tuttu

İÇİNDEKİLER



Beşiktaş'ta
gözler 20 Ekim'de yapılacak kongreye çevrildi. Başkan adaylarından Serdar Adalı ve Ahmet Nur Çebi dün yaptığı açıklamalarda birbirlerini sert bir şekilde eleştirdi. Adalı başkanlık vizyonunu en iyi şekilde ortaya koyacağını söyleyerek, "Çebi yanlış bir yol seçti. Psikolojisi bozuk. Ben camiayı birleştirmeye o da ayrıştırmaya çalışıyor" dedi.


DÜZENİN DEVAMI
Adalı
Çebi'nin mağdur edebiyatını bırakmasını isteyerek, "6.5 yıldır görev yaptı ve İcra Kurulu başkanıydı. Onun imzası olmadan tek birşey yapılmazdı. Ben bahsettiği düzenin devamı değilim" diye konuştu. Ahmet Nur Çebi ise Fikret Orman'a asla hakkını helal etmediğini söyledi. Çebi, Adalı için de, "19 yıldır birileri görevi bırakıyor ve aynı mantıkta olan birileri göreve devam ediyor. Adalı'yı aynı düzenin devamı olarak görüyorum. Ben camiaya asla pembe yalanlar söylemeyeceğim" ifadesini kullandı.

LİSTELER VERİLİYOR
Beşiktaş'ta başkan adayları bugün saat 17.00'ye kadar kesinleşen yönetim kurulu listelerini Divan Kurulu'na teslim edecek. Kongre 20 Ekim'de yapılacak.


19 YILIN TEMSİLCİSİ HESAP SORUYOR!
Beşiktaş Başkan adayı Hürser Tekinoktay, rakiplerinin geçmiş 19 yılın temsilcileri olduğunu belirterek, "19 yılın temsilcisi hesap sormaya kalkıyor" dedi.