Luyindama’ya Ada kancası! Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbolla iki kulübün dikkatini çekti

Galatasaray’ın S.Liege’den 8 milyon Euro ödeyip kadrosuna kattığı Cristian Luyindama iki İngiliz kulübünün transfer radarına girdi... Özellikle bu sezon Brugge ve PSG maçlarındaki futbolla dikkat çeken 25 yaşındaki stopere devre arasında teklif gelmesi bekleniyor.

Kaynak Gazete
Giriş Tarihi:
Luyindama’ya Ada kancası! Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbolla iki kulübün dikkatini çekti
Luyindama’ya Ada kancası! Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbolla iki kulübün dikkatini çekti-1

Geçen
sezon devre arasında Galatasaray'ın kadrosuna kattığı Cristian Luyindama kısa sürede taraftarların sevgilisi haline geldi. Kongolu yıldız Şampiyonlar Ligi'ndeki performansıyla İngilizkulüplerinin dikkatini çekmeyi de başardı.
Luyindama’ya Ada kancası! Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbolla iki kulübün dikkatini çekti-2

İKİ MAÇTA CANLI SEYRETTİLER
Alınanbilgilere göre West Ham United ve Wolverhampton, Luyindama'yı yakından izliyor. İki kulüp de 25 yaşındakistoperi Brugge ve PSG maçlarında canlı izleyerek rapor tuttu.
Luyindama’ya Ada kancası! Şampiyonlar Ligi’nde oynadığı futbolla iki kulübün dikkatini çekti-3

EN AZ 15 MİLYON EURO!
İkikulübün devre arasında Galatasaray'ın kapısını çalacağı öğrenildi. Sarı-Kırmızılılar 8 milyon Euroödediği Luyindama için 15 milyonEuro'nun üzerinde bir teklif bekliyor.

Günün Manşetleri

Tüm Manşetler