Maç sonucu: Kasımpaşa 1-4 İttifak Holding Konyaspor

Süper Lig'de 7. hafta mücadelesinde Kasımpaşa, sahasında Konyaspor'u ağırladı. Seyir zevki yüksek, VAR ve penaltı kararlarıyla her iki tarafın da tepkisini çeken karşılaşmayı Aykut Kocaman'ın ekibi 4-1 kazanmayı başardı.

Giriş Tarihi 05 Ekim 2019, 15:31 Güncelleme 05 Ekim 2019, 17:29
Maç sonucu: Kasımpaşa 1-4 İttifak Holding Konyaspor

İÇİNDEKİLER

İstanbul'da yağmurlu bir cumartesi gününde, Aykut Kocaman'ın Konyaspor'u Kasımpaşa'yı 4-1 devirmeyi başardı...

Mücadelenin ilk dakikaları bir o kalede, bir bu kaledeydi... Konyaspor, Ömer Ali Şahiner ile 20. dakikada 1-0 öne geçti. Yoğun ofsayt itirazları vardı ama VAR'dan gelen onay ile Serkan Tokat golü geçerli saydı.

Herkes ilk yarı bu skorla mı bitecek derken 44 ile 45+3 arasında, tam 4 dakika içinde 3 gol daha izledik ve deplasman ekibi Konyaspor soyunma odasına 3-1 önde girdi.

İkinci yarı, ilk yarı kıyasla daha sakindi... Konyaspor, Jevtovic ile bir de penaltıdan yararlanamamıştı ama VAR uyarısıyla atış tekrarlandı. İlk yarı farkı 3'e çıkaran Farouk Miya hata yapmadı ve yeşil-beyazlı ekibi 4-1 öne geçirdi.

Geride kalan dakikalarda başka önemli bir pozisyon olmadı ve Aykut Kocaman'ın ekibi mücadeleyi 4-1 kazanmayı başardı, puanını 12'ye çıkartıp maç fazlasıyla 2. sıraya yerleşti.